Gepersonaliseerde dassen, stropdassen en bandana's

Jouw gepersonaliseerde das op maat? Ontdek al onze dassen! Maak ook uw gepersonaliseerde bandana of uw gepersonaliseerde stropdas!

42 producten

Resultaten 1 - 8 van 42

Resultaten 1 - 8 van 42

Bedrukte bandana & gepersonaliseerde sjaal

Een concert, een festival of een buitenevenement? Maak een bedrukte bandana en deel deze massaal uit!

Opvouwbaar op duizend-en-één manieren, de gepersonaliseerde bandana is flexibel om alle stijlen te creëren.

Bedrukte bandana voor mannen

Er zijn verschillende manieren om de bedrukte sjaal te dragen als man. De meest klassieke: rond of op het hoofd als Amerikaanse rappers voor een resoluut streetwear-stijl, zelfs rock!

Altijd in de "bad boy" -style, wordt de bedrukte bandana ook voor het gezicht gedragen in de stijl van cowboys. Omgekeerd, knoop het om de nek en het zal je een elegante daddy-gentleman-look geven.

Natuurlijk kunnen bezoekers van het evenement er nog steeds voor kiezen om je promotionele bandana's als armband om hun pols of om de enkel te dragen, zoals in de jaren 90.

Bedrukte bandana voor dames

Net als mannen kunnen vrouwen een bedrukte bandana om de pols, enkel of zelfs op het gezicht dragen. Dit is precies het voordeel van een gepersonaliseerde sjaal: iedereen draagt het op zijn eigen manier om zijn eigen stijl te creëren!

Als je het rondom je hoofd wilt dragen is dat een heel ander verhaal! Vrouwen hebben veel meer mogelijkheden om de gepersonaliseerde sjaal door hun haar te trekken.

Er zijn honderden manieren om je haar te stylen met een bedrukte bandana. Met andere woorden: alleen de verbeelding is een obstakel!

Gepersonaliseerde sjaal

Wat voor project of sjaal je ook kiest, wij borduren of drukken het ontwerp of de tekst van je keuze erop om je gepersonaliseerde sjaal te creëren!

Om een gepersonaliseerde sjaal te maken, gebruiken we borduursels die je sjaal een chique en elegante kant geven. Neem gerust contact op met ons team om de mogelijkheden voor het personaliseren van je bandana of sjaal te bespreken!

Gepersonaliseerde stropdas

Bedrijfstropdassen

Op zoek naar een gepersonaliseerde stropdas met uw bedrijfslogo? Ontdek al onze modellen online!

Wij borduren of bedrukken uw logo om uw gepersonaliseerde bedrijfstropdassen te creëren die uw medewerkers elke dag zullen dragen voor een corporate look. Standaardiseer uw personeel met een outfit die de professionaliteit van uw bedrijf weerspiegelt!

Originele herenstropdas

Wil je een originele gepersonaliseerde stropdas maken om aan een vriend of vriendin te geven? Aprintex zorgt voor de personalisatie van uw stropdas!

Verjaardagen, eindejaarsfeesten, vrijgezellenfeest ... Het is altijd een goed moment om een vriend te verrassen met een gepersonaliseerde stropdas speciaal voor hem! Een echt origineel cadeau dat hij niet snel zal vergeten!

Kies de gepersonaliseerde stropdas die u mooi

Kies de gepersonaliseerde stropdas die u mooi vindt uit onze catalogus en vraag online uw offerte aan om deze te personaliseren!