Paraplu's te bedrukken

Een reclameparaplu? Creëer uw gepersonaliseerde paraplu door een personaliseerbare paraplu uit onze catalogus te kiezen om uw logo op te drukken!

67 producten

Resultaten 1 - 12 van 67

Resultaten 1 - 12 van 67

Creëer uw gepersonaliseerde paraplu!

Met een gepersonaliseerde paraplu hoop je bijna op regen! Als relatiegeschenk of als gepersonaliseerd promotieartikel wordt de personaliseerbare paraplu gedrukt met uw logo om een ware ambassadeur van uw merk te worden!

Val op en laat uw merk opvallen door uw paraplu te bedrukken met uw eigen logo!

De grote afmetingen van de paraplu's maken ze tot geschikte communicatiemiddelen om de zichtbaarheid van uw merk op straat te verzekeren. Naast het trekken van de aandacht, maakt de gepersonaliseerde paraplu een bedrukking van groter formaat mogelijk voor uw personalisatie, waardoor deze nog beter zichtbaar en herkenbaar zal zijn vanop grote afstand!

Voor hoogwaardige bedrukking van uw logo, tekst of visual gebruiken we de transfer printtechniek waarmee u zeer kleurrijke afbeeldingen op uw paraplu's kunt bedrukken.

Hoe kies je een gepersonaliseerde paraplu?

De gepersonaliseerde paraplu is vaak een grote hulp als de regen begint te vallen, maar hij kan ook andere interessante functies vervullen voor uw bedrijf ... U moet alleen nog het juiste model kiezen! Elke personaliseerbare paraplu heeft zijn eigen kenmerken. Het is beter om ze te bestuderen om de juiste keuze te maken voor uw toekomstige gepersonaliseerde paraplu's!

Gepersonaliseerde paraplu klein of groot formaat

Bent u op zoek naar een discrete gepersonaliseerde paraplu die u gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Zonder twijfel is het "klein formaat" van paraplu het model die u nodig heeft! Het handvat en de ribben kunnen we opvouwen om extreem compact te worden en in een handtas, handschoenenkastje of zelfs in de zak van een gepersonaliseerde jas te passen.

Ook hebben we de gepersonaliseerde paraplu "groot formaat". Dit is een klassieke paraplu in de vorm van een wandelstok. Een bedrukte paraplu van "groot formaat" is langer en omslachtiger dan zijn kleine broertje en is steviger tegen windstoten.

Ronde of vierkante reclameparaplu

Voor het doek van uw gepersonaliseerde paraplu, zijn er ook verschillende keuzes voor u.

Ten eerste de meest voorkomende vorm: de ronde paraplu die tussen elk van zijn balein gepersonaliseerd kan worden.

Dan bieden we ook vierkante paraplu's te personaliseren aan. Deze modellen bieden vaak een groter bedrukbaar gebied tussen elk balein. Wij kunnen uw logo dan ook groter bedrukken om nog beter gezien te worden!

Andere kenmerken van paraplu's

Om uw te bedrukken paraplu goed te kiezen, zijn er ook een aantal van mogelijke opties van kleuren, diameter (21,5" tot 30"), secties en handgrepen.

Wat uw keuzes ook zijn, de gepersonaliseerde paraplu is een uitstekende textielondersteuning om te bedrukken, om uw merk zichtbaarheid te geven en zo de bekendheid ervan te vergroten.

Klaar om de regen te doorstaan en tegelijkertijd de identiteit van uw bedrijf te tonen? Stuur ons dan een vrijblijvende offerte-aanvraag voor een 100% offerte op maat!