Zakken en tassen te bedrukken en borduren

Een gepersonaliseerde tas? Gepersonaliseerde bagage? Wij bedrukken/borduren alle type tassen! Ontdek nu onze catalogus met personaliseerbare tassen!

598 producten

Resultaten 1 - 12 van 598

Resultaten 1 - 12 van 598

Een gepersonaliseerde tas voor jou!

Van gepersonaliseerde rugzakken tot geborduurde sporttassen, inclusief gepersonaliseerde schooltas, zal u in onze catalogus de tas of bagage vinden die u zoekt!

Bent u een handelaar? Maakt u deel uit van een sportvereniging? Dan is de gepersonaliseerde tas echt iets voor jou!

Om de ondertekening van een groot contract te bekrachtingen, om een klantenbinding op te bouwen of om uw teams te motiveren, is de gepersonaliseerde business bag een effectieve en vooral zeer nuttige oplossing!

Wat hen betreft, rugzakken en sporttassen zijn geweldige geschenken om aan spelers en leden van je voetbal-, basketbal-, tennis-, zwemvereniging, enz. te geven! Bovendien kunnen uw leden, met uw logo bedrukte tassen, laten zien dat ze bij uw club horen!

Afhankelijk van het type tas dat u wenst, zijn er verschillende personalisatietechnieken mogelijk: zeefdruk, transfer of borduurwerk.

Elke gepersonaliseerde tas heeft zijn specifieke kenmerken, daarom biedt onze catalogus u een zeer ruime keuze. Het is nu aan jou om de tas te kiezen die het beste aan je verwachtingen voldoet. En vergeet zeker niet: ons team staat altijd voor je klaar!

Gepersonaliseerde rugzakken

Gepersonaliseerde rugzakken

Studentenrugzak, sportrugzak, zakelijke rugzak of reisrugzak, wij bedrukken of borduren de personalisatie die u wenst! Onze tassen, van bekende merken, zijn allemaal comfortabel om te dragen en kwaliteitsvol. Je kunt veel voorwerpen, zelfs de zwaarste, in je gepersonaliseerde tas meenemen!

In onze catalogus van personaliseerbare tassen vind je veel personaliseerbare rugzakken om je eigen gepersonaliseerde tas te maken en overal mee naartoe te nemen op je rug!

Gepersonaliseerde sporttassen

Gepersonaliseerde sporttassen

Stel je even voor dat je in de plaats van je tegenstanders bent wanneer ze al je spelers met een gepersonaliseerde tas met de logo van je club zien aankomen. Net als de All Blacks haka geeft een gepersonaliseerde sporttas je team al een psychologisch voordeel, zelfs voordat het spel begint!

Ontdek de sporttassen die in onze online catalogus beschikbaar zijn en vertrouw ons om uw logo op uw gepersonaliseerde tas te borduren!

Gepersonaliseerde tassen voor bedrijven

Gepersonaliseerde tassen voor bedrijven

Bied bijvoorbeeld gepersonaliseerde tassen, documentshouders of koffers voor pc's geborduurd aan, aan uw klanten om uw bedrijf te promoten of verwelkom uw nieuwe medewerkers door hen een gepersonaliseerde tas met uw bedrijfslogo aan te bieden om hun documenten of hun computer in op te bergen.

Een schooltas of een gepersonaliseerde tas voor uw bedrijf? Kies uw model uit onze catalogus en vraag een gratis offerte aan voor personalisatie, aantal en kleur!