Handdoeken & Badjassen om te personaliseren

Op zoek naar een gepersonaliseerde badjas of gepersonaliseerde handdoek? Ontdek ons complete assortiment van personaliseerbaar badlinnen!

140 producten

Resultaten 1 - 8 van 140

Resultaten 1 - 8 van 140

Gepersonaliseerde badjas

Op zoeknaar gepersonaliseerd badlinnen voor jou of je bedrijf? Het personaliseren van een badjas mag je dus niet missen!

U vindt in onze catalogus badjassen te personaliseren met of zonder kap, in katoen, fluweel en zelfs modellen voor kinderen.

Om uw klanten in uw hotel, spa of pension te verwelkomen in uw hotel, spa of pension terwijl u uw merk promoot, creëren wij uw gepersonalisserde badjas met uw logo uit de modellen uit de catalogus.

Klaar om een gepersonaliseerde badjas te laten borduren? Kies uw model en stuur ons nu een gratis offerte-aanvraag!

Gepersonaliseerde badjas

Gepersonaliseerde handdoek

Een hele reeks handdoeken te personaliseren volgens uw wensen! U vindt er sporthanddoeken, badhanddoeken, microvezelhanddoeken en badcapes om te borduren of te bedrukken die u aan uw leden kunt aanbieden of om uw klanten te verwelkomen.

De gepersonaliseerde handdoek is niet alleen een uitstekende ondersteuning voor communicatie ... Of een heel leuk geschenk dat altijd wordt gewaardeerd, de gepersonaliseerde handdoek moet ook zijn primaire functie vervullen: het water afvegen en opnemen na het verlaten van het bad, het zwembad, de zee, enz.

Bij Aprintex werken we met internationaal erkende kledingmerken en reclamedoeken, zoals Kariban, Sol's, Proact, enz.

Uw gepersonaliseerde handdoek bij Aprintex bestellen is de zekerheid dat u van een gepersonaliseerde handdoek van hoge kwaliteit en onze expertise in het markeren ervan profiteert.

Op elk van de gepersonaliseerde handdoeken uit onze catalogus kunt u ervoor kiezen om uw logo, tekst of afbeelding te laten borduren, en sommige modellen accepteren zelfs transferdruk als u een andere weergave wilt.

Het is aan jou om de markering te kiezen die je wenst voor het maken van je gepersonaliseerde handdoek! Blader door onze referenties om de gepersonaliseerde handdoek te vinden die het best bij u past en stuur ons in een paar klikken een gratis online offerte aanvraag!

Gepersonaliseerd badtextiel voor iedereen

Geniet met een gepersonaliseerde badjas of gepersonaliseerde handdoek van echt onderscheidend badlinnen dat in verschillende situaties gebruikt kan worden:

Sportclubs

Een origineel cadeau voor uw leden? Geef iedereen een gepersonaliseerde handdoek met de naam van je club! Alle atleten gebruiken een handdoek tijdens of na hun sessie:

  • Zwemmen
  • Voetbal
  • Tennis
  • Volleybal

Gebruik het dus als een hulpmiddel voor het imago van uw club en maak uw gepersonaliseerde handdoek met Aprintex!

Spa's en schoonheids- / wellnesscentrum

Een gepersonaliseerde badjas of een gepersonaliseerde handdoek met uw logo ter beschikking van uw cliënten tijdens hun verzorging? Wat een bewijs van professionaliteit voor uw vestiging!

Bij Aprintex kunnen we u een set gepersonaliseerde handdoeken + gepersonaliseerde badjassen aanbieden. Kies eenvoudig de producten die bij u passen en wij borduren ze met uw logo. Klasse-effect gegarandeerd!

Vind nu uw toekomstige gepersonaliseerde badjas en / of gepersonaliseerde handdoek in onze catalogus en vraag uw gratis offerte aan!

Gepersonaliseerde handdoeken voor HORECA

Om constant een onberispelijke service en een positieve ervaring aan uw klanten te bieden, weet u dat het kleinste detail telt...

Creëer dus uw eigen gepersonaliseerde handdoek met het logo van uw HORECA bedrijf!

Grote aantallen of kleine series? Het maakt niet uit! Wij borduren uw logo zonder minimale afname!

Het enige dat u hoeft te doen, is uw gepersonaliseerde handdoek te kiezen en uw gratis offerte aanvragen!