Polar fleeces te borduren of bedrukken

Een bedrukte of geborduurde fleecetrui maken? Kies uw model voor uw gepersonaliseerde fleeces met uw logo!

149 producten

Resultaten 1 - 12 van 149

Resultaten 1 - 12 van 149

Ideaal om warm te blijven in de winter!

De gepersonaliseerde fleecetrui is het ideale winterkledingstuk om werknemers in uw bedrijf of leden van uw vereniging of club warm te houden en tegelijkertijd de zichtbaarheid van uw merk te vergroten!

Werk, sport of stad, jij beslist! Elke situatie is het perfecte moment om uw merk onder de aandacht te brengen met de bedrukte of geborduurde fleecetrui!

Wat de gebruiksomstandigheden ook zijn, de gepersonaliseerde fleecetrui wordt in de winter door iedereen gewaardeerd dankzij de warmte die hij biedt in combinatie met het hoge ademend vermogen. Daarom ideaal voor fysieke activiteiten of werken bij koud weer.

Onze reclamefleece-modellen kunnen door middel van borduren en laserprinten gepersonaliseerd worden voor een verbluffend effect!

Geborduurde fleecetrui

Klassiek. Elegant. Effectief.

Borduurwerk vertegenwoordigt de grote meerderheid van de gepersonaliseerde polaire truien. En niet voor niets: het fleece borduursel geeft een heel mooi resultaat en sublimeert je logo.

Als u op weg bent om borduurwerk te kiezen voor uw gepersonaliseerde fleeces, kunnen we u alleen maar aanmoedigen! Het specifieke materiaal van fleece is geen beperking voor het borduurwerk en de dikte van de stof past er perfect bij voor een zuivere en precieze weergave.

We kunnen dan ook zeggen dat een geborduurde fleecetrui een uitstekende keuze is om het logo en beeld van uw bedrijf, club of vereniging over te brengen!

Bedrukte fleece

Het bedrukken van een fleece is mogelijk, maar niet met traditionele inkt. Dit komt doordat de fleecestof niet glad genoeg is, waardoor de inkt niet in de stof kan blijven hangen voor een optimale weergave.

Bij Aprintex bieden we je daarom het bedrukken van je fleece aan met een specifieke techniek: lasergraveren. Concreet zal een zeer nauwkeurige laser op het oppervlak van de stof van uw bedrukte fleecetrui verbranden om uw logo weer te geven.

Dit betekent dat het niet mogelijk is om kleurverschillen in uw personalisatie op te nemen. Uw logo zal in de kleur van de bedrukte fleece opvallen. Maar dit is een originele indruk die je niet elke dag tegenkomt!

Polar fleeces te personaliseren

Volgens uw verwachtingen vindt u in onze online catalogus het gepersonaliseerde fleecemodel dat bij u past: halve ritssluiting of volledige ritssluiting, met of zonder mouwen en / of kap, maat XS tot 5XL, getailleerd model, getailleerd of unisex, voor heren , vrouwen en kinderen.

Of je nu kiest voor laserprinten of borduurwerk op maat, geef elk van je leden, werknemers of klanten een gepersonaliseerde fleecetrui met je logo of merknaam en help hen zichzelf te beschermen tegen de kou terwijl ze de promotie van uw bedrijf of vereniging op zich nemen!

Stuur ons een vrijblijvende offerte-aanvraag voor het maken van uw geborduurde of laserbedrukte fleece en ontvang een offerte op maat volgens uw behoeften!