Schorten voor personalisering

Hotel? Restaurant? Café? Creëer de nieuwe gepersonaliseerde schort van uw etablissement met het logo of de naam van uw merk gedrukt of geborduurd!

133 producten

Resultaten 1 - 12 van 133

Resultaten 1 - 12 van 133

Maak een gepersonaliseerde schort

Om in de keuken of in de zaal te werken, voor u of uw personeel, vindt u in ons ruime assortiment uw toekomstige gepersonaliseerde HORECA schort!

Barmannen, koks, obers, sommeliers, keukenhulp, etc. : iedereen heeft een gepersonalisseerde schort nodig voor zijn dagelijks werk. Dus laat ze bedrukken of borduren met het logo of de naam van je restaurant, café of hotel en creëer een team 100% in jouw imago!

Jij in de keuken, wij bij de personalisatie!

Werken bij HORECA is meer dan een werk ... het is bijna een manier van leven! Bij Aprintex weten we hoe vermoeiend uw werkroosters vaak zijn. Daarom proberen we je leven een beetje gemakkelijker te maken door je nieuwe keukenschort te personaliseren met je logo!

Vertel ons gewoon wat U wilt en wij zorgen ervoor, net zoals een traiteur dat voor zijn klanten zou doen! Heb je een personaliseerbare schort gezien in onze catalogus? Stuur ons gewoon een online offerteaanvraag met uw logo en onze teams zorgen voor de rest om uw gepersonaliseerde HORECA-schort te maken!

Keukenschort borduren

Een chique en verfijnde look voor je team? Dan zal het borduren van uw logo op uw nieuwe gepersonaliseerde schort u bevallen!

We selecteren zorgvuldig de draden die perfect passen bij de kleuren van uw logo en onze machines maken vervolgens via honderden steken uw logo op uw gepersonaliseerde keukenschort!

Bedrukt schort

Een gepersonaliseerde schort is ideaal om uw bedienden, chefs, keukenhulpen, sommeliers, barmannen, enz. rond uw merk en geef het een steeds professionelere uitstraling!

Een gepersonaliseerde schort is een effectieve en relatief goedkope manier om voor uw personeel een uniform te creëren.