Jassen te bedrukken en borduren

Zowel in de winter als in de zomer is een gepersonaliseerde jas, altijd essentieel, of het nu voor werk, sport of de stad is. Geef aan uw leden en personeel dus een gepersonaliseerde jas met uw logo of merknaam! Zo bent u verzekerd van een boost in de zichtbaarheid van uw bedrijf, club of vereniging!

726 producten

Resultaten 1 - 12 van 726

Resultaten 1 - 12 van 726

Gepersonaliseerde werkjas

Als de temperaturen dalen, zijn alle middelen goed om op te warmen... Vooral een gepersonaliseerd werkjas! Voor alle werknemers die het grootste deel van hun dagen in de vrije natuur doorbrengen, is een gepersonaliseerde jas een onmisbare werkkleding.

Maak, zoals veel werkgevers, nu uw gepersonaliseerde werkjas met uw bedrijfslogo. Kies uw warme jas uit onze catalogus en we zullen het borduren om het met uw logo te personaliseren.

Het enige wat u hoeft te doen is uw nieuwe gepersonaliseerde jas met uw logo aan uw teams te geven. U zult merken hoe blij uw werknemers zullen zijn met een gepersonaliseerd jas dat hen tegen de kou beschermt en laat zien dat ze van uw bedrijf deel uitmaken!

Gepersonaliseerde donsjas

Een breed assortiment van personaliseerbare mouwloze donsjassen voor sport, werk of de stad.

Te koud om zonder jas de deur uit te gaan? Te warm voor een grote winterjas? Kies voor een gepersonaliseerd donsjas... Behoud je bewegingsvrijheid dankzij dit personaliseerbare mouwloze jas!

Laat halverwege het seizoen uw gepersonaliseerde donsjas borduren met het logo of de naam van uw bedrijf, vereniging of club en promoot het imago op alle terreinen!

Je nieuwe gepersonaliseerde mouwloze jas gevonden? Stuur ons een gratis offerteaanvraag vanaf onze website om de kosten voor deze personalisatie te kennen!

Gepersonaliseerde winterjas

Een grote warme jas om tegen de wind en in de regen, kou of zelfs sneeuw te gaan? Creëer je gepersonaliseerde jas voor de winter!

Met Aprintex kunt U uw logo, tekst of patroon laten borduren op een personaliseerbare jas! Stel je voor dat je hem overal draagt tijdens de wintermaanden: naast bescherming tegen slecht winterweer, zal je gepersonaliseerde jas ook een bewijs zijn van de ernst van je bedrijf. Met uw nieuwe gepersonaliseerde reclamejas op de rug, brengt u effectief het logo van uw merk over om steeds meer potentiële klanten te bereiken die u zeker zullen herkennen en herinneren!

Klaar om je activiteiten een boost te geven met een gepersonaliseerde jas? Kies nu uw model uit onze catalogus en vraag uw gratis offerte aan voor personalisatie!

Gepersonaliseerde jeansjas

Rits of knoop? Kies het gepersonaliseerde jeanjasje die het beste bij je past!

Voor een andere stijl dan klassieke jassen is de gepersonaliseerde jeansjas het perfecte alternatief! Voor zijn personalisatie, borduurwerk en zijn elegante uitstraling is de jeansjas de ideale oplossing. Dankzij onze kennis en de vele kleuren van borduurdraden die beschikbaar zijn, zullen we uw logo of het patroon van uw keuze nauwkeurig reproduceren om uw gepersonaliseerde jeansjas te creëren.

Ontdek snel de KARIBAN Blouson denim K6136 en vraag uw offerte voor het maken van uw gepersonaliseerde jeansjas.

Online offerte voor een gepersonaliseerde jas

Klaar om reclamejassen met uw logo of een andere personnalisatie te laten borduren? Stuur ons een vrijblijvende offerte-aanvraag via ons formulier en ontvang een 100% op maat gemaakte offerte!