Hemd met opdruk of borduring van uw logo

Kies een model en laat ons je hemden bedrukken! Versterk uw beeld met gepersonaliseerde hemden met logo voor uw bedrijf, club of vereniging!

410 producten

Resultaten 1 - 12 van 410

Resultaten 1 - 12 van 410

Op maat gepersonaliseerde hemd

Wie zegt dat goed gekleed zijn je persoonlijkheid moet beperken? Laat ons je hemd bedrukken of borduren en kies voor een unieke stijl!

Een logo, een tekst, in de hals, op de mouw, op het borst,... De enige beperking voor je gepersonaliseerde hemd is je fantasie!

Wij laten uw wensen uitkomen, kies gewoon het hemd dat bij u past en trek erop uit! Versterk uw beeld met gepersonaliseerde hemden met logo voor uw bedrijf, club of vereniging.

Bedrijfshemden bedrukken

Een hemd bedrukken met het logo van uw bedrijf versterkt uw professionele beeld bij uw klanten. Het is perfect om de outfit van uw medewerkers te standaardiseren. Maar hoe maakt u uw keuze?

Twill hemden

Twill in de winter!

Voor een dik hemd met logo dat uw teams warm houdt in de winter, gaat er niets boven twill. Hemden van twill zijn resistent en toch flexibel en gemakkelijk te strijken. Ze worden gekenmerkt door een twill -weefsel dat een schuine weergave geeft aan de draden van de stof voor een gegarandeerd chic effect!

Op zoek naar een Twill hemd te bedrukken of borduren? Ontdek het KARIBAN Chemise twill PK506! En zijn versie voor vrouwen: KARIBAN Chemise twill PK507!

Popeline hemden

Schakel voor de zomer over naar popeline!

Popeline is de meest klassieke weefmethode voor hemden. Het is gewoon een kruising tussen een kettingdraad en een inslagdraad. Het resultaat is een lichtgewicht stof die perfect geschikt is voor de zomer.

Dankzij een strakke weving geeft de popeline je geborduurde of bedrukte hemd een uitstekende levensduur. Hoewel ze fijn en zacht aanvoelen, zijn uw geborduurde popeline hemden niet minder elegant. Zij vinden dan ook hun plek tussen uw gepersonaliseerde bedrijfshemden!

Oxford hemden

Oxford voor alle omstandigheden!

Dankzij het 2 bij 2 weven van de draden, biedt het gepersonaliseerde oxford hemd je een perfect alternatief voor andere weefmethodes. Uw geborduurde Oxford-overhemden zijn slank, stevig en gemakkelijk in onderhoud en kunnen zowel casual als voor een formele gelegenheid worden gedragen.

Een oxford hemd laten bedrukken is daarom vaak de beste oplossing om je medewerkers aan te kleden en zo hun look nog meer te professionaliseren!

Hemd borduren en bedrukken volgens uw criteria

In de moderne samenleving staat het hemd synoniem voor elegantie. Het is dus de ideale textielondersteuning als je chique kleding wil laten bedrukken of borduren voor je bedrijf, je vereniging, je vrijetijds- of sportclub, je school,...

De personalisatie van een hemd door het bedrukken of borduren van uw logo, afbeelding of tekst zal uw professionaliteit en de grondigheid van uw werk weerspiegelen en zal ongetwijfeld uw merkbeeld versterken bij al diegenen die uw werknemers of uw leden ontmoeten!

Het spreekt voor zich dat de keuze van uw geborduurde of bedrukte hemd op basis van basiskenmerken wordt gemaakt , zoals:

  • De kleur
  • Beschikbare maten
  • Mouwlengte
  • Met of zonder zak, enz.

Gelukkig hebben we een grote assortiment van ontwerpen beschikbaar, zodat u het geborduurde heren- of damesshirt kunt vinden dat aan uw meeste verwachtingen voldoet!

Waar een hemd laten bedrukken of borduren?

De keuze waar u de personalisatie op een geborduurd of bedrukte hemd plaatst, hangt af van het verwachte resultaat, hoe u het wilt gebruiken en de grootte van de personalisatie die moet worden geborduurd of bedrukt.

Om uw logo, tekst of afbeelding toe te voegen en uw gepersonaliseerd hemd te bedrukken of borduren, kunnen we de volgende locaties aanpassen:

Linkerborst Linkerborst
Rechterborst Rechterborst
Zak Zak
Hals Hals
Rug Rug
Nek Nek
Rechtermouw Rechtermouw
Linkermouw Linkermouw

Je hemd bedrukken

Een hemd borduren is het populairste manier om hemden te personaliseren. Maar al onze modellen kunnen ook bedrukt worden met uw bedrijfslogo of een willekeurige tekst. Kortom, aarzel niet om een hemd met uw logo te laten bedrukken zoals u het wenst!