Fluohesjes met opdruk

Maak fluohesjes bedrukt met uw logo en maak gebruik van een opvallend medium om uw visuele communicatie te perfectioneren!

60 producten

Resultaten 1 - 8 van 60

Resultaten 1 - 8 van 60

Wees 100% zichtbaar met een gepersonaliseerd geel hesje!

Voor veldwerk of verkeersveiligheid helpen gepersonaliseerde fluohesjes het risico op ongevallen te verminderen. Maar waarom zou u ze ook niet gebruiken om u te onderscheiden?

Maak fluohesjes bedrukt met uw logo en maak gebruik van een opvallend medium om uw visuele communicatie te perfectioneren!

Om op te vallen, is de keuze groot: van het klassieke gepersonaliseerd fluohesje tot meer specifieke kleuren zoals fluo roze, fluogroen en oranje, je zult ongetwijfeld de kleur vinden die je zoekt voor je gepersonaliseerde fluohesjes.

Dag en nacht word je goed gezien en opgemerkt dankzij de fluorescerende kleur en de reflecterende banden van je personaliseerbare fluohesje.

Fluohesjes met opdruk
Gepersonaliseerde volwassen fluohesjes
Gepersonaliseerde fluohesjes

Gepersonaliseerde fluohesjes tegen ongelukken

Een personaliseerbare fluohesje is meer dan alleen een kledingstuk. Het zorgt voor uw zichtbaarheid onder alle omstandigheden en redt zo levens langs de weg en op bouwplaatsen!

In feite zijn personaliseerbare fluohesjes bijzonder nuttig voor iedereen die op bouwplaatsen werkt, waar arbeiders te voet en rollende machines schouder aan schouder staan. Door beter zichtbaar te zijn, worden werknemers beschermd tegen ongevallen en de daaruit voortvloeiende problemen voor henzelf en hun werkgever.

Gepersonaliseerde fluohesjes zijn ook populair op een heel ander gebied: personenvervoer. Voor autopech, fiets- of paardrijtochten, schoolreisjes en uitstapjes, enz. een gepersonaliseerd fluohesje is het kledingstuk waar je niet zonder kunt.

Wetgeving van kracht voor gepersonaliseerde fluohesjes

Hoewel gepersonaliseerde fluohesjes hun zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren, zijn ze niet verplicht voor zwakke gebruikers zoals:

  • Voetgangers & lopers
  • Fietsers & motorrijders
  • Jeugdbewegingen
  • Kinderen, enz.

In België en Frankrijk maakt het fluohesje deel uit van de lijst van de verplichte uitrustingen die aan boord van elk voertuig moet zijn. Bij pech op een plaats waar parkeren verboden is, dient u een fluohesje aan te trekken om gezien te worden door andere gebruikers.

Zelfs als de wet niet meer dan één fluohesje per voertuig vereist, is het beter om prioriteit te geven aan de veiligheid van uw passagiers en zoveel gepersonaliseerde fluohesjes te verstrekken als er zitplaatsen beschikbaar zijn.

Hoewel ze als promotioneel textiel kunnen worden beschouwd, moeten gepersonnaliseerde fluohesjes voldoen aan specifieke niveaus van fluorescerende stof en retroreflecterend materiaal. Elk personaliseerbare fluohesje in onze catalogus voldoet daarom aan de ISO 20471 of EN 1150 normen en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

Gele hesjes, oranje hesjes of groene hesjes: personaliseer ze!

Het voordeel van gepersonaliseerde fluohesjes is hun vermogen om uw logo te benadrukken en tegelijkertijd het risico op ongevallen te verminderen. Beter dan simpele gele hesjes, kies er dan voor om ze te personaliseren en zo het imago van je bedrijf, club of vereniging over te brengen!

Ongeacht de grootte of vorm van uw logo, of het nu tekst of een afbeelding is, we drukken het door middel van zeefdruk, transfer of flex flex om uw eigen gepersonaliseerde fluohesjes te creëren.

Makkelijker kan niet! Het enige wat u hoeft te doen is ons een offerteaanvraag te sturen voor het personaliseerbare fluohesje van uw keuze en u ontvangt binnen 48 uur een prijsofferte op maat!