Borduurwerk en zijn voordelen

Textiel borduren is de ideale markeertechniek als u een duurzaam personalisatie zoekt en tegelijkertijd een vleugje prestige wilt geven. Door borduurwerk voor op uw kleding en textielaccessoires te kiezen, verkrijgt U met zekerheid een stevige personalisatie, uitstekende kleurweergave en chic effect om aan te raken en om te zien.

Stevige personalisatie
Uitstekende kleurweergave
Chic effect om aan te raken en om te zien
Logo's op petjes laten borduren

Het meest stevige textielpersonalisatie

Als we over duurzaamheid van kledingpersonalisaties spreken, wint borduren van textiel het zeker! Met de draden die diep in de stof gaan, garandeert het gepersonaliseerde borduurwerk van kledingstukken een onfeilbare duurzaamheid.

Borduurgarens om textiel te personaliseren

Altijd de perfecte kleur

Ons assortiment draden voor textielborduurwerk omvat een zeer breed gamma van kleuren. Met onze 126 verschillende kleuren draad krijgt U de ware kleurweergave van uw logo. Onze borduurmachines kunnen ook logo's borduren met maximaal 12 kleuren!

Borduring van gepersonaliseerde poloshirts

Elegante en gestructureerde weergave

Borduurwerk op kleding geeft textiel een verfijnd vleugje.
Het geeft een elegant effect aan personaliseerbare kleding, zowel om aan te raken als om te zien, met zijn reliëf en veel stikken.

Borduurwerk op geschikte kleding

De realisatie van uw borduren op textiel kan op een breed scala van kleding en accessoires volgens uw vereisten en uw behoeften uitgevoerd worden!

Om het textielborduurwerk het beste resultaat te geven, raden we aan om voor een relatief dikke stof (minimaal 190 g/m²) te kiezen. De samenstelling van een te dunne stof, zoals een heel licht T-shirt bijvoorbeeld, laat niet toe om netjes en precies te borduren. De overgrote meerderheid van de kleding die in onze online catalogus wordt aangeboden, is echter ideaal voor het borduren van logo's en andere afbeeldingen.

Gepersonaliseerde borduurwerk op kleding

Al meer dan 20 jaar maakt Aprintex de kleding van zijn klanten uniek dankzij textielborduurwerk:

Sportclubs
Vereniging
Vrijetijdsclub
Kleine en grote bedrijven
Scholen en instituten
Industrieën, ateliers en fabrieken
Onderhoudssectors
Modehuizen

Wilt u ook uw logo, beeld of tekst op textiel laten borduren?

Vergeet niet uw badges!

Ontdek onze website van gepersonaliseerde badges!