Bucket hat bedrukken is niets nieuws!

Om de oorsprong van de ronde hoed te vinden, moeten we teruggaan naar de 20e eeuw, toen twee verhalen het auteurschap van de naam "bob" betwisten.

Volgens sommigen is de bucket hat uitgevonden als alternatief voor traditionele hoeden die bij de geringste windvlaag wegvlogen. De uitvinder, Robert genaamd, zou het dan zijn verkleinwoord hebben gegeven.

Een andere kant van het verhaal beweert dat Amerikaanse soldaten uit de Tweede Wereldoorlog, bekend als de "Roberts", de oorsprong zijn van de naam "bob".

Zoals we hebben aangegeven in ons artikel over aangepaste bobs, is het moeilijk om de ware oorsprong van de bucket hat te achterhalen. Dat heeft de grootste internationale merken er echter niet van weerhouden om bucket hats te laten bedrukken voor hun communicatie.

Bucket hats bedrukken voor bedrijven

Een bucket hat bedrukken is inderdaad een formidabel wapen in dienst van bedrijven om hun merk te promoten. Met het bewijs van de bucket hat verspreid over de wegen van de Tour de France die de toeschouwers haastig op hun hoofd zetten!

Er is niets beters om uw potentiële klanten te verrassen dan hen op het juiste moment het item te geven dat ze nodig hebben. Zo blijft de bedrukte bucket hat een bevoorrechte gast op zomerevenementen!

Maak uw eigen bucket hats bedrukken met uw logo en verspreid ze om uw toekomstige klanten tegen de zon te beschermen terwijl u mobiele advertentiemedia voor uw merk maakt! Met uw logo trots op het hoofd geschroefd, wordt iedereen die uw gepersonaliseerde bucket hats draagt uw merkambassadeurs, waar ze ook gaan. Ze verspreiden uw naam en helpen u uw bekendheid te vergroten door uw merk een uitstekende zichtbaarheid te geven.

Laat uw huidige klanten niet aan de kant… Ook zij hebben recht op hun bedrukte bucket hats! Omdat de bedrukking van een bucket hat ook uw doelen kan dienen om uw bestaande klanten te behouden. Hoe? 'Of' Wat? Simpelweg door uw klanten te laten zien dat ze belangrijk voor u zijn door ze een bedrukte bucket hat met uw logo te geven! Een geweldige manier om ervoor te zorgen dat ze je niet vergeten en dat ze terugkomen voor hun volgende aankopen.

De hoed die je overal mee naartoe kunt nemen!

De zachte textuur van de gepersonaliseerde bucket hat is erg geliefd omdat hij gemakkelijk in elke tas of broekzak genomen kan worden! Zelfs met een print of borduursel blijft de gepersonaliseerde bucket hat dankzij de zachte stof moeiteloos buigen.

Deze functie maakt de bedrukking van een bucket hat een must voor elk zomeruitje. Dit is het accessoire om overal mee naar toe te nemen zodat je niet onbeschermd onder de brandende zon belandt. En omdat hij naar hartenlust buigt en vlak wordt, is de gepersonaliseerde bucket hats nooit omslachtig!

De kleine ronde hoed is ook erg handig voor de kleintjes. Omdat kinderen gevoelig zijn voor de zon, is het het beste om altijd een hoed bij de hand te hebben om ze af te dekken. Nu hoef je alleen nog maar het enthousiasme van de ouders te ontdekken als je ze een bedrukte bucket hat geeft!

Een gepersonaliseerde bucket hat voor in de regen

Wie zei dat de bob alleen onder de zon gebruikt moet worden? Wat als je de regels overtreedt door bedrukking van een bucket hat die ontworpen is om tegen de regen te beschermen ... en de zon natuurlijk!

Flexfit heeft aan je gedacht met zijn waterafstotend vissershoedje gemaakt van sterk nylon. Zijn specificiteit? De waterafstotende eigenschap zorgt ervoor dat water over de stof glijdt zonder dat het erin kan doordringen. Hier leest u hoe u het hoofd droog en beschermd tegen de zon houdt met slechts één gepersonaliseerde bucket hat!

Wil je ook een bucket hat bedrukken met je merknaam? Kies dus het model dat bij u past en stuur ons een offerte-aanvraag voor het type bucket hat personalisatie dat u wilt!