Geborduurde of bedrukte softshells

Laat ons uw softshell jassen bedrukken voor heren, dames en kinderen! Ontdek ons gamma van personaliseerbare softshells!

224 producten

Resultaten 1 - 12 van 224

Resultaten 1 - 12 van 224

Klaar in alle omstandigheden!

De softshell jas onderscheidt zich van een klassieke jas door zijn vakkundig ontworpen laagcombinatie. Inderdaad, een personaliseerbare softshell bestaat uit drie lagen waardoor het een jas is die geschikt is voor alle omstandigheden:

  • Een waterdichte laag voor regen
  • Een isolerende laag om je warm te houden
  • Een ademende laag om transpiratievocht af te voeren

Aangezien zijn eigenschappen kunnen we zeggen dat de softshell jas te bedrukken perfect zijn plaats vindt onder de kleding voor het middenseizoen. Of het nu gaat om buiten werken of voor wandelingen en trektochten in wisselend en grillig weer te doen.

Het bedrukken van softshell jassen is daarom perfect geschikt als u lichtgewicht, weerbestendige jassen wilt voor uw bedrijf, technisch team, sport- of vrijetijdsclub, school, enz.

Sportief softshelljack op maat

Waarom waarderen atleten de softshell jas te bedrukken? In de winter en herfst gaat buiten trainen regelmatig gepaard met wind en regen. Het dragen van een fleece beschermt tegen wind en kou, maar niet tegen regen. Terwijl een waterdichte jas alleen handig is tegen de regen.

De bedrukte softshell jas voorkomt dat atleten lagen overlappen. Zo behouden ze hun bewegingsvrijheid tijdens de training terwijl ze beschermt zijn tegen wind, kou en regen. En bovenal voert de gepersonaliseerde softshell en zijn ademende laag transpiratievocht af om droog te blijven!

Uw namen, uw nummers, het logo van uw team of uw club, uw sponsors,… Kies uw model en maak nu uw softshell jas bedrukken of borduren!

Gepersonaliseerde bedrijfssoftshell

Het leger heeft zijn uniform... Doe hetzelfde in uw bedrijf! Bied uw medewerkers een softshell jas aan die gepersonaliseerd is met uw logo of uw naam. Ze kunnen het allemaal herfst en winter dragen om uw bedrijf te promoten.

En waarom zou u het ook niet aan uw klanten aanbieden? Een cadeau ontvangen is altijd een plezier! De softshell jas te bedrukken/borduren kan hen zo helpen om een nog beter beeld van uw bedrijf te tonen.

Door softshell jassen te bedrukken met uw logo, merknaam, visual, enz. geeft u uw bedrijf meer zichtbaarheid en bekendheid.

Gepersonaliseerde softshell

Softshell jas bedrukken

Het polyester of polyamide weefsel van softshells vereist een specifieke printtechniek voor een optimale weergave. Om softshell jassen te bedrukken gebruiken we een twee-staps printmethode: siliconen zeefdruk transfer. Uw personalisatie wordt eerst gedrukt door middel van zeefdruk op een speciale papieren drager voordat deze permanent op uw softshells wordt overgebracht met een hogetemperatuurpers.

Gepersonaliseerd printen geeft personaliseerbare softshells een nog modernere en dynamischere uitstraling dankzij de gladde textuur en de grote verscheidenheid aan kleuren.

Siliconenzeefdruk voorkomt dat de kleuren van uw softshell-stof migreren en de kleur van de print veranderen. Dit is dan ook de enige druktechniek die geschikt is om een softshell jas te bedrukken.

Waarom bedrukking kiezen voor uw softshells?

Voor het personaliseren van softshells is bedrukken vaak de goedkoopste techniek, terwijl een hoge kwaliteit van afwerking en duurzaamheid in de loop van de tijd wordt gegarandeerd. Stuur ons uw gratis offerteaanvraag in een paar klikken om de kosten van uw bedrukte softshells jassen te kennen!

Waar kunt u uw personalisatie op softshell bedrukken?

De grootte van uw logo, visual of tekst, het beoogde gebruik van uw softshell jas en het gewenste resultaat zijn beslissende elementen bij de keuze van de te bedrukken locatie op uw personaliseerbare softshell. Het bedrukken van softshells met uw logo kan op de volgende plaatsen:

Linkerborst Linkerborst
Rechterborst Rechterborst
Voorkant Voorkant
Rug Rug
Nek Nek
Rechte mouw Rechte mouw
Linkermouw Linkermouw

Borduring van Softhell jassen

Het slechte weer is geen reden om uw elegantie aan de kant te schuiven! Kies voor borduring op uw gepersonaliseerde softshell en profiteer van zijn gedistingeerde effect!

Al deze plaatsingen voor borduring met uw logo zijn mogelijk op een personaliseerbare softshell:

  • Op rug
  • Op de borst
  • Op de mouw
  • Enz.

Ons palet van honderden dradenkleuren zorgt voor een uitstekende kleurweergave van uw logo. Aarzel dus niet!

Vind uw softshell jas te personaliseren

Gepersonaliseerde softshells voor dames en heren nodig? Ontdek de Grizzly Tulsa softshell, ook verkrijgbaar met een slim fit voor dames: Grizzly Tusla Lady!

Ontdek de Printer Skeleton softshell voor de meest grillige weersomstandigheden! Dit is meer dan alleen een softshell, dit is een echte dikke parka voor de winter. Het is bestand tegen kou, wind, regen en sneeuw om je warm en droog te houden. Geïnteresseerd? Personaliseer het!

Creëer nu uw gepersonaliseerde softshell: kies uw model en vraag online uw gratis offerte aan!