Bags4Print

Tote bags voor u!

Neem alles mee!

Afmetingen van 38 x 42cm
om te vervoeren alles wat u wilt.

Combineer stijl, comfort en veiligheid!

70cm handvaten met verstevigde stiksels voor een eenvoudig gebruik, een perfecte uitstraling en een sterke weerstand.

Tote bags bedrukken

Bescherm het milieu!

Ecologie allereerst dankzij een 100% katoen samenstelling van 140 g/m2.

Alle soorten drukwerk om uw bericht af te drukken!

Zeefdruk, transferdruk, borduring: alles is mogelijk met de Bags4Print tote bags.

Milieuvriendelijke tote bags te bedrukken

Milieuvriendelijke tote bags te bedrukken

Denk aan het milieu met katoenen tassen te bedrukken!

Vergeet plastic zakken die vervuilen! Kies voor Bags4Print herbruikbare katoenen tassen en word een speler van de bescherming van een leefbare planeet voor de volgende generaties!

Het voorkeur geven aan de milieuvriendelijke tote bags is een eenvoudige actie voor u, maar heel belangrijk voor het milieu!

Druktechnieken op kledij

Zeefdruk

Uw personalisatie rechtstreeks bedrukt op uw tote bags!

Voor duurzame bedrukte tote bags wordt zeefdruk de techniek nummer 1. Geniet van de beste prijzen op hoge hoeveelheden voor bedrukkingen tot 11 kleuren!

Opdruk door Transferdruk

Uw bedrukte tote bags met een veelheid van kleuren!

De opruk door transferdruk is zeer interessant voor kleinere hoeveelheden. Maar het laat vooral uw Bags4Print tote bags bedrukken voor full-color logo's!

Ontvang uw prijs op maat!

Voor professionals

Gratis offerte op maat

Voeg uw merk een ecologische kant toe met uw eigen Bags4Print tote bags te bedrukken!

Voor particulieren

Vanaf 0,92 € /stuk

Geniet van de modieuze stijl en de praktische kant van de Bags4Print tote bags op uw schouder of in uw vuist!

Tote bags bedrukken

Effen gekleurd en bedrukte tote bags zijn nu klassiekers van mode die merken en winkels gebruiken om hun logo te bedrukken. Maar het was niet altijd het geval! Voordat bedrukt worden voor de commerciële en reclame behoeften, waren tote bags door de engelse post-office medewerkers gebruikt voor hun lichtheid en hun weerstand.

Goedkope en stijlvolle: de tote bags verleiden vrouwen van de lagere klasse als handige en modieuze handtassen! Tote bags werden aldus een sterke pijler van de mode zoals wij het kennen.

Iedereen doet nu een moord voor tote bags te bedrukken: van modeontwerpers tot grote internationale merken via plaatselijke winkeleigenaren. Inderdaad, veel vinden erin een heleboel voordelen die de andere types tassen niet hebben. Naast hun veerkrachtige en ecologische eigenschappen kunnen de bags4print leopold tote bags bedrukt worden met uw logo of tekst met zeer aantrekkelijke prijzen!

De bags4print tote bags te bedrukken herdefiniëren aldus de codes van de herbruikbare tas! Met hun capaciteit van +- 10 liter en hun versterkte handvaten zijn ze geschikt voor bijna alle types gebruik. Ongeacht u een particulier die naar duurzame katoenen tassen te berdukken zoekt of een professional die zijn logo op tote bags wenst laten bedrukken, staat de bags4print leopold tote bag klaar om aan uw schouder met zijn handvaten van 70cm te hangen!

Vervoer alles wat u wilt!

De tote bags te bedrukken kunnen overal en altijd gedragen worden. Met hun unieke stijl zijn ze de ideale tassen zowel voor shopping als om boeken en mappen naar school te brengen, of zelfs als strandtas voor zaomer. Dankzij hun veerkrachtige katoen worden de bags4print tote bags te bedrukken echte bondgenoten als het gaat over al uw persoonlijke spullen te vervoeren.

Ze zijn ook de beste vrienden om te gaan shoppen. stapel op al uw aankopen erin en voorkom de talrijke tassen die in de vuilnisbak zullen eindigen. De tote bags te bedrukken zijn op hun beurt voor onbepaalde tijd herbruikbaar en dus heel milieuvriendelijk!

Ecologische katoenen tassen

Het besef van de milieugevaren die we lopen heeft een rol gespeeld om de hoeveelheid van wegwerpzakken in plastiek drastisch te verminderen na jaren van intensief gebruik.

Zelfs via wettelijke voorschriften dan dankzij het gezonde verstand van iedereen worden de verspreide tassen nu bijna alleen maar herbruikbaar. Maar zelfs binnen herbruikbare tassen zijn sommige meer milieuvriendelijk: de tote bags te bedrukken!