Creëer je eigen gepersonaliseerde deken

In de winter duurt het maar een paar minuten als je buiten bent om het gevoel te hebben dat je helemaal bevroren bent! In dit geval wachten we maar op één ding: om warm en comfortabel onder een deken te zitten... En nog beter: een gepersonaliseerd deken!

Wil je een gepersonaliseerd deken speciaal voor jou hebben? Aprintex zorgt ervoor! Kies uw model, vraag uw gratis offerte aan en wij borduren de afbeelding van uw keuze of een logo om uw deken te bedrukken!

Het deken met naam kan ook een origineel en leuk geschenkidee zijn. Wie houdt er niet van gezellige nachten onder een deken in de winter?

Een gepersonalisseerd deken voor uw bedrijf

Naast de warmte en het welzijn die hij meebrengt, is het gepersonaliseerd deken een originele manier om uw logo onder uw klanten en uw personeel te verspreiden, uw bedrijf te promoten en uw merk bekend te maken bij andere potentiële klanten.

De gepersonaliseerde deken staat dagelijks aanwezig te zijn bij uw klanten en prospects en zo gemakkelijker hun vertrouwen te winnen en te behouden.

Verwarm dus uw klanten en uw personeel door hen een gepersonaliseerd deken te geven met borduurwerk of textielgravure van uw slogan, merknaam of logo! Genoeg om de winter warm door te komen en de relaties van uw bedrijf te onderhouden.

Kies uw personaliseerbare deken

De personaliseerbare dekens in onze katalogus zijn in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar zodat je een deken kunt vinden die aan uw verwachtingen voldoet en deze kunt laten borduren of bedrukken met je logo of merknaam.

Heeft U het model gevonden dat U wenst? Ontvang in een paar klikken een gratis offerte voor uw personaliseerbaar deken!