Gepersonaliseerde kleren

Gepersonaliseerde kleding sinds 2 decennia!

Na enkele jaren zelfstandig functioneren sloot Aprintex zich in 2008 aan bij de 4D-groep.
De groep ontstond eind de jaren '90 in Namen (België).

De groep heeft zich jarenlangs door talloze producties ontwikkeld. Dankzij het vertrouw van onze klanten maken wij vandaag deel van de belangrijkste marktspelers voor gepersonaliseerde kleding uit. Meer dan 20 jaar ervaring liet ons toe om een enorme en internationaal erkende expertise op te bouwen in de sector van bedrukken en borduren van promotietextiel. Wij personaliseren dus kleding voor veel type klanten gaande van de plaatselijke ontwerper tot de internationale onderneming.

Jaren ervaring

0

Jaren ervaring

Beleverde landen

0

Beleverde landen

Professionele & particulier klanten

0

Professionele & particulier klanten

Gepersonaliseerde kleding

0

Gepersonaliseerde kleding

Aprintex atelier

Made in Belgium

Bij Aprintex wordt gepersonaliseerde kleding altijd in eigen Belgisch atelier uitgevoerd. We kunnen dus altijd korte termijnen voor de productie en de levering van uw gepersonaliseerde kleding garanderen.

Kiezen voor een Belgische bedrijf voor gepersonaliseerde kleding waarborgt ook de naleving van de hoogste Europese kwaliteitsnormen voor de bedrukking en borduring van kleren. Het is trouwens ons grondige werk en ons diepgaande kennis van de meest performante personalisatie technieken die heeft onze internationale reputatie gevestigd!

Onze afspraken

Bij Aprintex stellen we al onze ervaring en meer dan 20 jaar know-how ten dienste van uw project van gepersonaliseerde kleding!

Onberispelijke kwaliteit

Onberispelijke kwaliteit

Al van bij het prille begin hebben we nooit geen compromissen gemaakt maar steeds voor gepersonaliseerde kleding met onberispelijke kwaliteit gegaan, ongeacht de klant, ongeacht de opdracht en ongeacht de oplage.

Teamwerk

Teamwerk

We op ons talentvolle team van meer dan 45 medewerkers, specialisten in hun werk. Het is in hun handen dat uw project van gepersonaliseerde kleding wordt geconcretiseerd.

Laatste technologie

Laatste technologie

Een perfecte borduring of print van uw logo op kleding vereist naast flexibele productie eveneens een machinepark met de laatste technologie. Dankzij continue investeringen en opleidingen blijven we ook steeds mee met de laatste trends en technieken voor duurzame gerpersonaliseerde kleding.

Showroom van gepersonaliseerde kleding

Showroom van gepersonaliseerde kleding

Het kiezen van het ideale kledingstuk en de bijhorende drukmethode is niet steeds even eenvoudig. Ons team staat dan ook steeds tot uw beschikking om u bij te staan via mail, via telefoon an wel rechtstreeks in onze showroom te Kortrijk (België).

U bent elke werkdag welkom in onze showroom maar we verzoeken u wel om voordien altijd een afspraak te maken. Zo kunnen we uw bezoek optimaal voorbereiden en reeds artikels, samples, pasmaten, voorbeelden van gepersonaliseerde kleding... klaar leggen om alles vlot te laten verlopen.

Druktransfers

Klaar om kleren te personaliseren?

Vraag uw vrijblijvende offerte online in een paar kliks aan om kleren te laten personaliseren!

Vrijblijvende offerte aanvragen