Originele methode van opdruk voor Fleece-kledij

Het fleece textiel is samengesteld uit een hoge dichtheid aan vezels die het lasergraveren mogelijk maakt. De Fleece is het enige type gepersonaliseerde kledij door lasergravering. Voor het graveren van Fleece- kledij, laat een thermische laser met veel precisie de synthetische vezels aan de oppervlakte van de kledij smelten. Hij graveert er uw logo, tekst of visueel op een definitieve manier.

Waarom kiezen voor gravering van textiel?

De gravering van kledij door een laser is een innovatieve techniek van markering die zich onderscheid door zijn adembenemend visueel effect op fleece-kledij. Het reliëf dat ontstaat door lasergravering van kledij met de tekening op de originele kleur doet bijna denken dat de kledij volledig naar uw beeld is gemaakt. Merk op dat lasergravering de enige techniek van bedrukking is om uw Fleece kledij te personaliseren.

Waar uw gepersonaliseerd logo graveren op uw fleece-kledij?

De zone waar u uw kledij wil graveren bepalen, hangt af van meerdere factoren zoals de grootte van uw personalisatie en het gebruik en bestemming van de fleece kledij, MAAR vooral van uw persoonlijke smaak!

Voor uw project van gegraveerde kledij, kan de gravering van uw textiel op meerdere plaatsen:

Linkerborst
Rechterborst
Rug
Nek
Rechte mouw
Linkermouw

Voor meer informatie of advies op maat, aarzel niet contact op te nemen met ons team.

Opdruk respectvol voor het milieu

In tegenstelling met andere opdruktechnieken, vereist het graveren van een kledingstuk met uw logo of tekst geen enkele inkt gezien dat uw personalisatie is gegraveerd en een deel van de vezels wegneemt. Deze methode beschermt het ecosysteem tegen mogelijke vervuiling.

Gratis prijsofferte online

Zin om uw Fleece-kledij op een originele te personaliseren? Vraag nu uw gratis offerte aan voor lasergravering van uw textiel in enkele klikken!

Laser gravering van logo's op fleece