Mutsen, sjaals & handschoenen te personaliseren

Op zoek naar gepersonaliseerde mutsen? Gepersonaliseerde sjaals? Gepersonaliseerde handschoenen? Ontdek onze modellen en laat ze personaliseren!

Gepersonaliseerde muts

Brrr! De wintertemperaturen zijn er! Dit is de mogelijkheid om gepersonaliseerde mutsen aan te bieden aan uw klanten of medewerkers. Bij Aprintex creëren we uw gepersonaliseerde muts met uw logo.

Voor een gepersonaliseerde muts, is borduren vaak de meest geschikte techniek. Het garandeert een langdurig personalisatie en een aangenaam gevoel bij aanraking. Klassieke gepersonaliseerde muts, zeer warme muts, stijlvolle muts... U vindt gemakkelijk de gepersonaliseerde muts die u nodig heeft in onze online catalogus!

Voor een "klassieke" gepersonaliseerde muts is de K-Up Hat muts een must-have. Als je gewoon op zoek bent naar warme bescherming voor uw oren in plaats van een gepersonaliseerde muts, dan zijn de Beechfield SuprafleeceTM Ear Muffs zeker een plezier!

Een gepersonaliseerde muts met pompon? Ontdek onze vele beschikbare modellen en vraag online uw prijsofferte aan!

Sjaal personaliseren

Met een gepersonaliseerde sjaal is de ijzige winterwind die door de nek en achterkant van de nek waait voorbij! Uw medewerkers en klanten zullen ongetwijfeld heel blij zijn om zich met uw gepersonaliseerde sjaal tegen winterse temperaturen te beschermen!

Wij voegen uw logo aan sjaals toe zodat uw merk overal herkend wordt! Door uw logo te borduren ontstaat een gepersonaliseerde sjaal met een unieke stijl. Het borduurwerk helpt ook om de warme uitstraling van de sjaals te versterken.

Gepersonaliseerde sjaals voor uw gastheer/vrouw? Een sjaal personaliseren om aan je klanten te geven tijdens een evenement? Een gepersonaliseerde bedrijfssjaal ontwerpen voor uw medewerkers die buiten werken? Het gebeurt bij Aprintex!

Ontdek al onze modellen online en vraag uw gratis offerte voor uw gepersonaliseerde sjaal!

Handschoenen personaliseren

Een extra laag om de handen warm te houden, daar geniet men in de winter van! Laat daarom handschoenen personaliseren met borduring van uw merknaam of met uw logo!

Ontdek een hele reeks personliseerbare handschoenen voor uw bedrijf, sport- of vrijetijdsclub, vereniging, jeugdbeweging, school, enz.

Wilt u uw medewerkers die bij koud weer buiten werken met tablets of smartphones, gepersonaliseerde handschoenen voorzien van uw merklogo? De Atlantis Gloves Touch handschoenen kunnen hun handen warm houden tijdens het gebruik van touchscreens!

Ontdek voor meer klassieke gepersonaliseerde handschoenen de Atlantis Comfort Thinsulate handschoenen die in 9 kleuren verkrijgbaar zijn, waaronder 2 bi-kleuren.

Zeg vaarwel tegen de kou dankzij gepersonaliseerde handschoenen met het logo van uw merk!

Aprintex creëert uw gepersonaliseerde handschoenen voor een warme winter voor uw werknemers, uw leden en uw klanten! Kies het ideale paar gepersonaliseerde handschoenen uit onze online catalogus en stuur ons een gratis offerte-aanvraag voor een op maat gemaakte offerte!

Vrijblijvende offerte in een paar kliks

Gepersonaliseerde sjaals, mutsen en handschoenen voor uw werknemers en leden of uw klanten garandeert uw bedrijf, vereniging of club een optimale zichtbaarheid op straat, in winkels, op kerstmarkten, enz.! Stuur ons een gratis online offerte-aanvraag en ontvang een offerte op maat voor de gewenste hoeveelheid, kleur en personalisatie!