Om uw kledij te personaliseren, dient U eerst de techniek van de personalisatie te kiezen. En dat is niet altijd voor de hand liggend als we niet over de nodige elementen beschikken. Dus, laten we samen kijken naar de sleutelpunten voor een goede keuze in functie van uw project!

Geborduurd textiel

Van alle technieken om kledij te personaliseren, heeft borduurwerk een betoverende uitstraling, bijna fascinerend. Stevig verankerd in uw textiel door vele duizenden stiksels, verschijnt de textuur van uw logo dankzij de draden waaruit deze is samengesteld. Geen enkele andere techniek van personalisatie op kledij biedt dit unieke resultaat om naar te kijken of te voelen.

Personnalisation d'un vêtement par broderie

De voordelen van borduurwerk

Uw kledij laten personaliseren door borduurwerk geeft het nog een elegantere en een nog verfijndere uitstraling. Is dit de uitstraling die U wenst te geven door uw gepersonaliseerde kledij? Dan is borduurwerk de perfecte techniek voor de personalisatie van uw kledij!

Bij Aprintex, beschikken wij over een kleurenpallet van 126 kleuren van borduurgaren. De personalisatie van uw kledij bekomt daardoor altijd een nauwkeurige weergave van de exacte kleuren!

Verder, de personalisatie van kledij door borduurwerk doorstaat beter de tand des tijds en wassen in de wasmachine. Als U borduurwerk van uw logo combineert met kledij om te personaliseren van goede kwaliteit, dan gaat het over een investering op lange termijn!

Welke kledij personaliseren door borduurwerk?

Gewoonlijk, wordt borduurwerk vooral gebruikt voor de gepersonaliseerde kledij van de winter:

U kan ook kiezen voor een slimme mix tussen de verfijning van borduurwerk en het dynamische aspect van kledij meer « sportief »:

Et enfin, un incontournable des vêtements personnalisés d’entreprise : la chemise brodée pour un style hyper professionnel !

Ontdek er meer over!

Bedrukt textiel

Als we nadenken over een project van gepersonaliseerde kledij, is de opdruk van textiel vaak de eerste techniek van markering die in onze gedacht komt. En met reden: het gaat over de personalisatie methode nummer 1!

Personnalisation de vêtements par impression

Echter, Er bestaan meerdere types voor opdruk van textiel, elk bedoeld voor specifieke gevallen.

Voor de gepersonaliseerde kledij van gemiddelde en grote hoeveelheden (vanaf 15 stuks) met het meest kwalitatief volle resultaat, is zeefdruk de beste keuze. Let op, als uw gepersonaliseerde kledij bestaat uit polyester of als de plaatsing van uw personalisatie moeilijk te bereiken is, dan zal zeefdruktransfer de beste oplossing zijn.

Als U enkel een kleine hoeveelheid van gepersonaliseerde kledij wenst, dan is de techniek van flokage met een flex-film het meest aangewezen. Hetzelfde geldt als uw personalisatie per kledingstuk verschilt (namen, nummers, enz …).

Ontdek meer over deze 3 technieken van gepersonaliseerde kledij in onze rubriek « Textiel bedrukking »!

De voordelen van opdruk

In tegenstelling tot borduurwerk die een grotere stofdikte vereist, staat opdruk toe om bijna elk kledingstuk & accessoire te personaliseren. Zelfs specifieke materialen en plaatsen kunnen worden bedrukt dankzij de technieken die wij voorstellen.

Het beschikbare kleurenpallet is ook een enorm voordeel voor de opdruk van textiel. Op basis van de Pantone referentie, kunt U de kleuren van uw personalisatie kiezen tussen een waaier van standaard kleuren. De kleur die U wenst, vindt U er niet in terug ? Geen enkel probleem, wij maten deze op maat! De opdruk onderscheidt zich door de grote mogelijkheden in kleuren.

De prijs, de personalisatie van kledij door opdruk vereist meestal een minder hoog budget. Het gaat dus over de perfecte techniek voor de personalisatie van kledij aan een kleine prijs!

Welke kledij personaliseren door opdruk?

Natuurlijk, de kledij het meest gepersonaliseerd door opdruk is niet minder dan het gepersonaliseerde T-shirt!

Tussen de meest populaire kledij en accessoires vinden we ook:

Al bij al, bijna alle types van kledij en accessoires kunnen gepersonaliseerd worden door opdruk. Alles hangt vooral af van het eindresultaat dat U verwacht voor uw project van gepersonaliseerde kledij.

Meer weten over opdruk

Lasergravering

De personalisatie van kledij door lasergravering is een minder bekende techniek dan borduurwerk of opdruk.

Omdat het een zeer uniek resultaat oplevert en niet veel wordt gebruikt, is dit een geweldige manier om op te vallen met uw buitengewone personalisatie!

Echter, lasergravering kan enkel op kledij en accessoires uit fleece-stof. Zijn principe is, het laten « smelten » van de vezels aan de oppervlakte van het fleece materiaal dankzij de zeer nauwkeurige laser. Uw logo of personalisatie verschijnt dus op de kledij met een effect van « gravure ».

Meer over lasergravering

Kies uw techniek om kledij te personaliseren

U beschikt nu over alle belangrijke elementen waarmee U rekening dient te houden bij het maken van uw keuze: Opteert U voor borduurwerk of meer voor opdruk? Of doet U de keuze van de originaliteit van de lasergravering?

Ons team staat ter uwe beschikking om U raad te geven. De rubriek « service » van onze website zal U toestaan om nog meer informatie te bekomen over de technieken van personalisatie op textiel.

En als u nog twijfelt, zal ons vorige artikel over de voor-en nadelen van borduurwerk en opdruk U waarschijnlijk helpen!

Elke techniek van markering beschikt over zijn eigenschappen. Aan U om de meest geschikte techniek te kiezen voor uw projecten en uw verlangens! Uw keuze is gemaakt ? Ga dan naar onze online-catalogus om uw kledingstukken te personaliseren!

Catalogus bekijken

Over hetzelfde onderwerp