Een jas bedrukken blijft een must voor een complete zakelijke outfit in de herfst en winter. Donsjack, parka, winddicht, softshell… Ontdek hoe u het perfecte gepersonaliseerde jas vindt om warm en droog te blijven!

Kies uw jas afhankelijk van het weer

Wanneer u uw gepersonaliseerde jas uit de kast neemt, is het weer niet erg goed. En toch zal een winderig weer helemaal niet dezelfde impact hebben op uw keuze van gepersonaliseerde jas als regen of zelfs sneeuw.

Afhankelijk van de winter- of herfstweersomstandigheden zijn sommige soorten jassen geschikter dan andere om te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Want het doel is immers om de zichtbaarheid van uw merk onder alle omstandigheden te verzekeren, toch? Laten we dus eens kijken welke keuzes u moet maken om uw jassen te bedrukken!

Gepersonaliseerde windbreker

Gepersonaliseerde windbrekers houden u droog en beschut tegen de wind wanneer het weer onvoorspelbaar is. Deze lichte en praktische jassen kunnen eenvoudig in een tas worden opgeborgen. Ze zijn daarom zeer nuttig als de temperaturen niet erg koud zijn, maar de regen valt op u zonder waarschuwing!

Donsjack personaliseren

Voor degenen die op zoek zijn naar een bedrukte jas met een moderne stijl, zijn de donsjacks ook bedrukbaar en borduurbaar met uw logo! Hun dekbed maakt ze warm en comfortabel om te dragen. Afhankelijk van hun dikte kunnen ze zelfs geschikt zijn voor zwaardere winteromstandigheden!

Het gepersonaliseerde donsjack is ook verkrijgbaar zonder mouwen. Laten we bovendien een beetje op de gepersonaliseerde jassen blijven hangen zonder mouwen!

Gepersonaliseerde mouwloze jas

Bescherm uzelf tegen de kou terwijl u veel bewegingsvrijheid hebt? Heb een mouwloos jasje op maat gemaakt voor uw werknemers!

De bedrukbare mouwloze jassen, ook wel bekend als “bodywarmers”, houden het lichaam warm als de temperatuur daalt, maar de grote winterjassen zijn nog niet nodig. Of gewoon dat ze uw werknemers niet in staat zouden stellen om hun werk gemakkelijk te doen.

Om u aan te passen aan alle situaties, denk ook aan bedrukte jassen met afneembare mouwen!

Winterparka personaliseren

De winter kan soms ruw zijn, dus het is het beste om iets te dragen in uw garderobe!

Gepersonaliseerde parka’s bieden ongeëvenaarde bescherming tegen regen, wind, sneeuw… Met hen bent u niet bang om uw neus uit te steken als het slecht weer is. Het personaliseren van parka’s is daarom de garantie dat u altijd een gepersonaliseerde jas hebt die u in de winter zal beschermen!

Bedrukbare softshell: Het juiste compromis!

Hoewel parka’s warm en beschermend zijn, blijven ze vrij omvangrijk en dik… Terwijl lichtgewicht windschermen om op de rug te dragen niet veel tegen de kou kunnen doen.

Maar welke jas te bedrukken kunt u dan kiezen voor de herfst en winter? Softshells, natuurlijk!

Een bedrukbare softshell bestaat uit 3 lagen die zorgen voor:

  • Zijn waterdichtheid tegen het regen
  • Zijn isolatie om warmte te behouden
  • Zijn beademing om transpiratie te evacueren

Een gepersonaliseerde softshell jack is zeker minder warm dan een parka en minder waterdicht dan een windbreaker, maar het is het juiste compromis om een jas te bedrukken!

De keuzecriteria

Dikte

Een dik jasje dat geen negatieve temperaturen vreest of een dun jasje om over een trui te steken om je van de wind en de regen te snijden?

Het is duidelijk dat de dikte van uw jas te bedrukken wordt gekozen op basis van de omstandigheden waaronder u het zult dragen. Werkt u vaak in de kou? Kies dan voor een dikke jas die uw lichaam isoleert en warm houdt!

Als u specifiek op zoek bent naar een warm jasje te bedrukken… Of, integendeel, een lichte jas, aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat onze teams u kunnen begeleiden op maat!

Waterdichtheid

Helaas komt regen vaak in de winter… Als u veel tijd buiten doorbrengt, zal een bedrukte, waterdichte jas waarschijnlijk nodig zijn!

Als de hoge ondoordringbaarheid van uw jasjes een bepalende factor voor u is, kies dan beter voor een sterke windbreaker of een grote parka die u warm zal houden!

De B&C Sirocco windbreaker heeft bijvoorbeeld een capuchon geïntegreerd in de kraag van het jack en is zeer regenbestendig. Bovendien vouwt hij zich gemakkelijk op zichzelf in zijn zak en kan hij gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Het B&C Sirocco-model is verkrijgbaar in 3 versies voor mannen, vrouwen en kinderen:

Aan de andere kant hebt u wellicht een waterbestendig en warm jas nodig om de winter door te komen. De Printer Skeleton softshell parka en de fleece voering beschermen u tegen lage temperaturen en bieden een barrière tegen regen!

Hoe kunt u jassen laten bedrukken?

Winterjas bedrukken

Veel gepersonaliseerde jassen bestaan voornamelijk uit polyester. Transferdruk is daarom de beste printtechniek voor een onberispelijk resultaat! De bedrukking van reclame jassen door middel van zeefdruk transfer geeft uw personalisatie een perfecte pasvorm in de tijd en getrouwe en levendige kleuren.

Afhankelijk van de samenstelling van de bedrukbare jas die u kiest, kan het afdrukken van uw logo ook worden gedaan door direct zeefdruk. In ieder geval zal ons team u adviseren over de meest geschikte druktechniek, afhankelijk van de gekozen jas en de gewenste maatwerk.

Borduren van uw jassen met logo

Borduurwerk is vaak de eerste keuze voor het personalisatie van jassen. Het robuuste uiterlijk gaat heel goed met het massieve uiterlijk van een gepersonaliseerde jas.

Het borduren van uw logo op een jas gaat over het algemeen langer mee dan afdrukken. Het laten borduren van uw nieuwe gepersonaliseerde jasjes is daarom een goede oplossing om een aangepaste winterkleding te krijgen die vele jaren meegaat!

Bovendien is het drukken van sommige jasjes technisch niet altijd haalbaar. Voor een donsjack bijvoorbeeld is borduurwerk bijna altijd verplicht. Het quilten van deze geborduurde of bedrukte jas staat niet toe om een drukinkt correct toe te passen.

Hoewel de kosten van een borduurwerk iets hoger zijn, raden we u toch aan om te kiezen voor het borduren van uw gepersonaliseerde jassen. U profiteert van:

  • Duurzame geborduurde jassen
  • Verzorgd personalisatie

Tenzij u de voorkeur geeft aan de visuele weergave van de print…

Onze selectie jasjes om te bedrukken en borduren

Uiteraard hangt de keuze van uw bedrukbare model van jas af van uw behoeften. Dit zijn echter 3 jassen die door ons team zijn geselecteerd en die we aanbevelen:

B&C ID.701

Goedkope jas te bedrukken

Meer info

Kariban K400 & K401

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Meer info

Printer Skeleton

Premium jas

Meer info

B&C ID.701

Goedkope jas te bedrukken

Meer info

Kariban K400 & K401

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Meer info

Printer Skeleton

Premium jas

Meer info

Vind al onze jassen te bedrukken of borduren die beschikbaar zijn in onze online catalogus!

Naar de catalogus

Over hetzelfde onderwerp

Personaliseer ecologisch verantwoord textiel aan: de labels die u moet kennen!
Vergelijking 16 sep 2021

Personaliseer ecologisch verantwoord textiel aan: de labels die u moet kennen!

Bent u op zoek naar het perfecte kledingstuk voor uw project, maar blijven de verschillende eco-verantwoorde textiellabels een raadsel voor u? Dit zijn hun betekenissen!

Bedrukking van sportshirts: Welke typografie kiezen?
Design 02 sep 2021

Bedrukking van sportshirts: Welke typografie kiezen?

Wanneer we op het veld komen, werken we voor ons team en de shirt die we dragen. Opdat uw shirt zich van de andere ploegen onderscheid, is de kleur en het logo van uw club natuurlijk essentieel. Maar ook bestaat er een ander deel dat de aandacht kan trekken :  De bedrukking van de nummers en…

Gepersonaliseerde petten: borduren of bedrukken?
Vergelijking 12 aug 2021

Gepersonaliseerde petten: borduren of bedrukken?

Het lijdt geen twijfel: de gepersonaliseerde pet is het nummer 1 accessoire in de zomer. Laten we dus de tijd nemen om ons te concentreren op de personalisatie van dit accessoire, dat in veel verschillende modellen verkrijgbaar is!