Het lijdt geen twijfel: de gepersonaliseerde pet is het nummer 1 accessoire in de zomer. Laten we dus de tijd nemen om ons te concentreren op de personalisatie van dit accessoire, dat in veel verschillende modellen verkrijgbaar is!

Soorten petten

Gedurende verschillende eeuwen heeft de pet zijn leidende positie behoud tussen de meest gedragen hoofddeksels. Natuurlijk had het niet altijd de vorm die we vandaag kennen: plat en dik “Iers”, afgerond “Engels”, korte rand voor fietsers, enz.

De pet heeft sinds zijn ontstaan ​​vele variaties en evoluties ondergaan. Bovendien vindt u verschillende speciale modellen in onze catalogus van petten om te personaliseren:

Maar de meest populaire gepersonaliseerde pet blijft de baseballpet! De baseballcap, die voor het eerst populair werd in Amerika, is nu te vinden op ieders hoofd, of je nu sportief bent of niet. Dit is tegenwoordig het meest populaire model met zijn lange rand en ronde hoed.

Als je een gepersonaliseerde baseballpet wilt maken, heb je verschillende keuzes:

  • Trucker pet: De achterkant van de pet bestaat uit een plastic mesh voor een ultramoderne look
  • Snapback pet: De naam “snapback” duidt op de aanwezigheid van een plastic lipje aan de achterkant van het hoofd voor het aanpassen van de maat van de dop met behulp van kleine drukknopen
  • Strapback pet: Hier bestaat de achtersluiting uit een stoffen of leren band en een gesp. De maat van de dop kan daardoor tot op de millimeter nauwkeurig worden aangepast
Trucker gepersonaliseerde pet met mesh

Trucker pet met geborduurde logo

Personaliseer uw pet

Er zijn veel mogelijkheden om jouw type gepersonaliseerde pet te kiezen. Het model zal echter niet de enige keuze zijn die je moet maken… Om een ​​pet te personaliseren, moet je ook de juiste druktechniek kiezen!

Gepersonaliseerde pet: druk je bericht

Bedrukken is de meest effectieve manier om een ​​goedkope gepersonaliseerde pet te maken.

Om petten te personaliseren die een korte tijd gedragen zullen worden voordat ze als souvenir worden bewaard, zal je budget waarschijnlijk kleiner zijn dan voor een gepersonaliseerde pet die de komende jaren elke dag gedragen zal worden. Printen en de meer betaalbare prijs is dan ook de juiste oplossing in dit geval.

Zo kunnen wij een groot aantal gepersonaliseerde reclamepetten bedrukken met uw logo. Hiermee krijgt u goedkope reclameartikelen die als marketingcampagne kunnen worden verspreid.

Logo borduren op een pet

Hoewel het meer kost, wint borduren het vaak van printen als het gaat om het personaliseren van een pet.

Als u meer waarde hecht aan de afwerking van uw gepersonaliseerde pet dan aan de prijs, dan is borduren de juiste keuze. Het doel van het personaliseren van een pet is waarschijnlijk om uw logo in de schijnwerpers te zetten, zodat iedereen het zal opmerken en onthouden. Het borduursel zal het sublimeren zodat het een hoogtepunt van je outfit wordt.

Het borduursel biedt ook een bijna onbeperkte levensduur aan de personalisatie op je petten. Het is daarom de beste optie voor gepersonaliseerde petten die je jarenlang zullen vergezellen!

De juiste pet en personalisatie kiezen

Na een rondleiding door de meest gevraagde modellen en mogelijke aanpassingen, kunnen we zeggen dat: de baseballcap met geborduurd logo ongetwijfeld de nummer 1 van de gepersonaliseerde pet blijft!

Aan de andere kant is bedrukken een uitstekend alternatief om de prijs van je gepersonaliseerde pet te verlagen. Ook kunnen vele andere modellen petten gepersonaliseerd worden naar uw wensen.

Nu je alles weet wat er te weten valt over petten, kun je een kijkje nemen in ons assortiment van personaliseerbare petten om jouw stijl te vinden!

Alle petten zien