Wie zei dat er stijlvolle en warme kleren niet bestaan? Hier vindt u 3 uitstekende tips om zich tijdens winter warm te kleden met een modieuze uitstraling!

Hoe uw lichaamswarmte niet te verspillen? Hoe de kou doorheen uw kleren niet voorbij te laten gaan? Hoe uw uiterlijk met warme accessoires te voltooien? Ontdek onze 3 tips om zich warm te kleden!

Geef de voorkeur aan fitted kleding!

Iedereen is op zoek naar warmte tijdens de koude winterdagen! En om warm te blijven niets beter dan fitted kleding. Waarom? Het is erg simpel: hoe groter de luchtvolume tussen onze huid en de stof is, hoe moeilijker het is om het op de lichaamstemperatuur te verwarmen en behouden.

Eens de lucht onder uw kleren opgesloten is verwarmt het geleidelijk op na contact met de huid tot uw lichaamstemperatuur. Vanaf dit moment komt uw lichaam niet meer in contact met kou. Uw fitted kleding houd je dus lekker warm… Mits degene genoeg luchtdicht is en de kou niet voorbij laat gaan!

Vergeet dus oversized kleren als u wenst uzelf tijdens winter warm te kleden. Kies eerder voor fitted en luchtdichte kleren die warm in alle weersomstandigheden houden: regen, vorst, wind of sneeuw!

Softshell chaude pour l'hiver

De softshell Printer Skeleton beschikt van een trekkoord onderaan de zoom en velcro aan de polsen om de kou buiten te houden.

Ontdek de softshell

 

Sweat-shirt pour garder la chaleur en hiver

Met 360g/m² is de sweater Kariban K443 heel goed tegen de kou!

Ontdek de sweater

 

S'habiller chaudement avec les Kariban K413 et K414

Softshells Kariban K413 en K414 beschikken van 3 lagen om tijdens winter ademend en warm te zijn.

Ontdek het vrouwelijk model

Ontdek het mannelijk model

Stapel warme kleren op!

Indien kleren een obstakel tussen u lichaam en de kou zijn kunt u gewoon deze beschermde laag versterken voor nog meer warmte! De opstapeling van kledingstukken is een goede manier om zich tegen de kou te beschermen omdat elke extra kleding tot meer luchtdichtheid leidt. De lucht werd dus beter vastgehouden tussen huid en warme kleren en de kou komt niet meer eronder.

Maar pas op: indien zich warm aankleden met opstapeling van lagen is een tactiek die altijd tijdens winter succesvol is, is het niet altijd een modieuze oplossing! Het gaat dus om geschikte kleren te kiezen voor een perfecte uiterlijk en een warme gevoel.

Laines polaires pour hommes et dames pour s'habiller chaudementBody warmer pour rester au chaud

Voor alle buitenwerkers past de polarfleece Kariban Falco perfect bij de Russell 014M bodywarmer om altijd warm en bewegingsvrijheid te blijven.

Ontdek de polar fleece

Ontdek de body warmer

 

T-shirt épais rouge B&C #E190Sweat-shirts chauds pour hommes et dames

Neem een casual stijl aan en blijf warm met de t-shirt B&C #E190 en de sweater Kariban K465! Elk model is ook beschikbaar voor vrouwen.

Ontdek de t-shirt

Ontdek de sweater

 

Style smart casual pour homme avec pull col VChemise pour un style smart casual chaud pour l'hiver

Op zoek naar een meer « formele stijl » voor winter? Vertrouw dus op de dikte van het hemd Russell 956M en de trui Russell 710M! Het hemd en de trui Russell vindt u ook voor vrouwen.

Ontdek de trui

Ontdek het hemd

Houd alle delen van uw lichaam warm vast!

Bent u bang voor koude oren of handen? Warme kleren, zelfs opgestapeld, zijn onvoldoende… Om tijdens winter zich warm te kleden zijn de accessoires ook onmisbaar!

De accessoire nummer een is ongetwijfeld de muts. Voor korte of lange haar, niets beter dans een dichte muts om bevroren oren te voorkomen en de warmte van de hoofd vast te houden! Maar een wel gekozen muts brengt ook een perfecte laatste hand aan uw outfit. Hier zijn dus sommige warme en stijlvolle mutsen om deze winter u warm te kleden:

Bonnet qui tient chaud aux oreilles et à la tête

Ontdek de simpele en moderne stijl van de muts Result RC33 en blijf warm tijdens winter!

Ontdek de muts

Zijn hand in zijn zakken houden is niet een goede oplossing! Een paar handige en zachte handschoenen is dus altijd nodig tijdens winterse dagen. Voor elegantie in alle omstandigheden, kies voor een neutrale en klassieke kleur die gemakkelijk bij al uw winterse kleding past. En voor nog meer stijl kunt u ook uw winterse handschoenen koppelen aan de kleur van uw muts en/of sjaal.

Gants chauds pour l'hiver

De handschoenen Result R147X vechten gemakkelijk de vorst dankzij hun fleece voering!

Ontdek de handschoenen

Om een verkoudheid te verwijderen, denk ook aan een grote sjaal… of twee! Voor een perfecte uiterlijk, spel met de combinatie van stoffen en kleuren. Door de mix en opstapeling van twee verschillende sjaals krijgt u een unieke stijl. Maar vooral verdubbelt u de bescherming van uw hals voor een nog warmere gevoel!

Écharpe grise pour s'habiller chaudement en hiver

Vul uw look aan met de sjaal Result R100 die perfect bij de hierboven handschoenen en muts past!

Ontdek de sjaal