U bezit al geruime tijd uw bedrijfskledij maar U weet niet wanneer ze te vervangen? Hier, wat U dient te weten om tijdig uw bedrijfskledij te vernieuwen!

Wat is bedrijfskledij?

Om te beginnen, lijkt het essentieel om ‘opnieuw’ te specificeren welke kledij onder de categorie ‘werkkledij’ valt.

Werkkledij kan verschillende vormen aannemen :

 • Werkkledij voor uw werklieden
 • Hemden en aansluitende kledij voor uw bediende
 • promotionele kledij
 • Beschermende individuele kledij – Gepersonaliseerd
 • Gepersonaliseerde kledij als relatiegeschenk aan uw klanten
 • Enz…

Zoals U kan vaststellen, zowel een T-shirt als relatiegeschenk aan uw klanten als marketingactie als een werfvest met uw logo kan als gepersonaliseerde bedrijfskledij worden beschouwd.

En we stoppen niet gewoon bij gepersonaliseerde kledij :  de toebehoren zoals de promotionele petten of de stoffen herbruikbare zakken maken ook deel uit van het universum van de bedrijfskledij.

Kortweg, alle ondersteuning voor bedrukt of geborduurd textiel voor uw werklieden of klanten van uw onderneming valt onder de categorie ‘gepersonaliseerde bedrijfskledij’.

Wanneer de bedrijfskledij hernieuwen?

Zoals eender welk kledingstuk, komt er een tijd waarin de bedrijfskleding zijn tijd gehad heeft, Voor een gepersonaliseerde bedrijfskledij, bestaan er meerdere situaties waarbij we de bedrijfskledij dienen te vernieuwen:

Verandering van logo

Gebruikt U weinig uw gepersonaliseerde bedrijfskledij? In dat geval, kunnen ze gedurende vele jaren gebruikt worden, zeker als U opteert voor modellen van hoogstaande kwaliteit!

Echter, vele bedrijven brengen veranderingen aan hun logo aan na enkele jaren:

 • Verandering van kleur
 • Bijvoegen van een slogan
 • Verandering van telefoonnummer
 • Totale vernieuwing van hun logo

Het gaat hier nog maar over enkele veel voorkomende voorbeelden die het geborduurde of bedrukte logo op uw bedrijfskleding overboding maken. Op dat moment, is het noodzakelijk om uw bedrijfskledij te hernieuwen met een niet model om te personaliseren met uw nieuw logo.

De levensduur van de kledij

Natuurlijk, kan textiel de tand des tijds niet doorstaan. De gepersonaliseerde bedrijfskledij ontsnapt niet aan deze regel. Vooral bij gebruik als werkkledij voor lichamelijke arbeid.

Arbeider met bedrukte bedrijfskledij

Elk bedrijfskledij heeft een verschillende levensduur volgens het gebruik en kwaliteit:

 • Werkkledij voor op de werf
 • Kledij voor bureaucratie
 • Promotionele kledij voor een evenement
 • Enz…

Vroeg of laat, elk bedrijfskledij zal, aan het einde van zijn leven, vervangen dienen te worden door een nieuw model. En beter niet wachten tot de kledij te versleten is alvorens deze te vervangen. Beter is om uw bedrijfskledij tijdig te vervangen als U niet wil dat uw klanten een slecht imago van uw bedrijf behouden met als oorzaak een zichtbaar armoedig T-shirt, polo of vest!

Aan U daarom om uw bedrijfskledij te vervangen, afhankelijk van de staat en het gebruik.

De mode

De gepersonaliseerde bedrijfskledij voldoet ook aan de belangrijkste modetrends. Een simpel voorbeeld: Tenzij uw doelwit erg specifiek is, wie van uw klanten zou graag een baret met uw logo erop ontvangen? Iedereen zou echter vechten om een exemplaar van uw gepersonaliseerde pet te bekomen!

Geborduurde petje als bedrijfskledij

Het voorbeeld is zeker overdreven maar toont wel aan hoe de mode uw collectie van bedrijfskledij kan beïnvloeden. Beter is dus uw bedrijfskledij regelmatig te vernieuwen om in de nieuwe mode trends te blijven? U vermijdt zo een ouderwets imago van uw merk.

Wat is het beste moment om uw bedrijfskledij te vervangen?

Zoals we juist hebben vermeld, bestaan er verschillende situatie waarin de vernieuwing van uw gepersonaliseerde bedrijfskledij noodzakelijk is. Er is duc niet één specifiek moment om uw nieuwe bedrijfskleren te ontwikkelen.

Echter, vinden wij het noodzakelijk om uw bedrijfkledij minstens om de 2 jaar te hernieuwen, zelfs jaarlijks om een verzorgde en professionele uitstraling te hebben. De start van het jaar is vaak de uitgerekende periode om op nieuwe basis te vertrekken, maar alles hangt van uw noden af:

 • Heeft U net een nieuw logo?
 • Wenst U bedrijfskledij aan uw nieuwste en recente medewerkers aan te bieden?
 • Hebben uw werklieden nog werkkledij in goed staat?

Dit zijn enkele vragen die U zich dient te stellen om te weten of het tijd is om nieuwe bedrijfskledij met uw logo te personaliseren.

Heeft U nieuwe kledij voor uw bedrijf nodig? Ons team van specialisten zullen U helpen om de beste keuze te maken! Vraag uw gratis offerte online aan en ontvang een antwoord op maat binnen de 48u!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over hetzelfde onderwerp