Alle buitenwerkers weten het: de keuze van tussenseizoen kleding is niet altijd gemakkelijk. Met temperaturen veranderingen en komen en gaan van zon en regen zijn ongetwijfeld softshells jassen de handigste tussenseizoen promotiekleding tegenover de opeenstapeling van verschillende kleding lagen!

Onstabiel weer: een raadsel om zich aan te kleden!

Iedereen kleedt zich aan afhankelijk van het weer. Maar buitenwerkers zijn niet altijd klaar voor een moeilijkere uitdaging: geschikte kleding te vinden wanneer temperaturen 10°C ‘s Morgens niet overschrijden maar tot bijna 20°C een paar uren later verhogen.

Een trui, een sweater of een polar fleece met een regenjas laten u warm blijven en tegen vocht beschermen. Maar wat doet u wanneer de zon terug komt en de temperaturen opnieuw verhogen? Doet u uw kleding laag voor laag uit? Stop uw tijd en energie te verspillen!

Handige en volledige tussenseizoen jassen

Voor buitenwerkers bieden softshells dezelfde eigenschappen als de combinatie “jas + trui/polar fleece/sweater” aan:

  • Isolerende laag: windbreker eigenschappen
  • Ondoordringbare laag: bestand tegen regen en lage sneeuwvallen
  • Fleece laag: thermoregulatie

In de combinatie “jas + trui/polar fleece/sweater” wordt de jas als windbreker gebruikt om zich tegen koud te beschermen. Jammer genoeg wordt ze vaak buiten beschouwing gelaten om meer comfortabel te voelen wanneer het regent niet. En dat is heel normaal: niemand houd van tonen kledingstukken tijdens de hele dag te dragen… Maar wij worden dus minder beschermd tegen wind ondanks de trui, de polar fleece of de sweater.

De andere functie van de jas is om tegen het regen of de sneeuw te beschermen. Dankzij hun ondoordringbare laag bieden softshells ook min of meer waterdichtheid volgens het model aan. Elke softshell is dus ten minste voor slechte weersomstandigheden van lage intensiteit afgestemd. Met sommige mag u zelfs onder sterke regen of sneeuwval zonder probleem werken! Softshells bieden ook bijzondere eigenschappen aan om water uit te duwen. Dat versterkt nog meer hun vermogen om u droog te houden.

Ten slotte is de rol van de trui, de polar fleece of de sweater precies dezelfde als de derde laag van softshells: warm te houden. Inderdaad, de warmte blijft onder de softshells dankzij een micro fleece laag die ademend is en het gebruiksvriendelijk versterkt.

Maar wat is uiteindelijk het voordeel van softshells? Hun bijzonderheid is om die 3 lagen in een unieke, fijne en lichte kleding te bevatten! Heel handiger om uit of aan te doen zijn dus softshells de perfecte kleding om tijdens onstabiel weer buiten te werken.

Voor handarbeiders hebben softshells ook een andere pluspunt: hun soepelheid! In tegenstelling tot de opeenstapeling van kleding lagen bieden softshells een grote bewegingsvrijheid dankzij hun elasticiteit en hun fitted maat.

Maak er uw tussenseizoen promotiekleding!

Voor de personalisatie van softshells is de transferdruk de enige manier om een uitmuntend resultaat te krijgen. Voor bouw- of vervoerondernemingen en alle andere buitenwerkers is het de meest voorkomende methode om uw eigen softshells op te richten. Uw logo, merknaam of elke andere personalisatie: u kiest het uiterlijk van uw tussenseizoen promotiejassen!

Voor een meer geraffineerde stijl kunt u ook voor borduring kiezen als personalisatie techniek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ontdek al onze softshells