Nieuwe gepersonaliseerde kleding voor lente/zomer 2021? Wij hebben voor u de beste kleding & accessoires op de markt geselecteerd volgens de trendy kleuren voor lente en zomer!

Welke kleuren voor uw gepersonaliseerde kleding?

Trendy zijn met je gepersonaliseerde kleding voor lente/zomer 2021, gaat helemaal om het kiezen van de juiste kleur!

Alle mode-experts zijn het erover eens dat de zonnige dagen van lente/zomer 2021 de zuivere tinten en pastelkleuren het overnemen. Maar als er één trendy kleur is om te onthouden voor lente/zomer 2021, dan is het wel roze!

We hebben daarom onze catalogus doorzocht op zoek naar de mooiste pastel & roze tinten voor jouw gepersonaliseerde kleding! Hier is onze selectie:

Gepersonaliseerde t-shirts voor lente/zomer 2021

Natuurlijk rijmt de zomer- of lentezon op … gepersonaliseerde t-shirts! Zodra de temperaturen goed zijn, is het t-shirt een dagelijkse essential. Daarom is het zonder twijfel de nummer 1 in gepersonaliseerde kleding voor lente/zomer 2021.

Als er in 2021 één kledingstuk is dat moet worden aangepast voor het lente- / zomerseizoen, is het het B&C #E190 T-shirt! Met zijn ultrazachte touch en eigentijdse klassieke snit, kun je hem het hele seizoen lente/zomer 2021 dragen zonder je ooit te vervelen! Daarnaast is het verkrijgbaar in een damesversie en in meer dan 40 kleuren, waaronder verschillende pasteltinten zoals “orchidee roze”:

T-shirt personnalisable rose pastel pour le printemps & l'été

Meer info

Gepersonaliseerde petten onder de zon

Alle mutsen naar de kast, laten we plaats maken voor gepersonaliseerde petten!

De terugkeer van de lente is het perfecte moment om petten te personaliseren die je teams de komende maanden zullen dragen. Bij Aprintex voegen we uw bedrijfslogo toe voor unieke petten die uw imago weerspiegelen. Borduren of bedrukken? Het is aan jou om ons te vertellen wat je wilt!

Voor stijl of als bescherming tegen de zon, accessoriseer je gepersonaliseerde zomer- of lentekleding met de K-Up KP165 Vintage Cap en zijn opvallende verschoten roze kleur:

Casquette personnalisée pour l'été

Meer info

Lichtgewicht geborduurde jassen voor de lente

Het zonnige seizoen sluit enkele regenbuien niet uit. Een licht jasje maken met uw logo is daarom ook een goede keuze voor uw gepersonaliseerde kleding voor lente/zomer.

Onder de best personaliseerbare kleding voor het seizoen lente/zomer 2021 hebben we de Light Hooded Puffer Jacket K6110 van Kariban gekozen. Warm en toch heel licht, dit donsjas kan overal gemakkelijk worden gedragen en meegenomen, eenmaal gecomprimeerd in de opbergtas. Zo heb je hem altijd bij de hand bij een plotselinge weersverandering!

Laat dit donsjas borduren met je logo en voeg het toe aan je collectie van gepersonaliseerde kleding voor lente en zomer!

Vestes personnalisées pour 2021

Meer info

Hoodies om te personaliseren in 2021

De gemiddelde temperaturen van een lentedag of de koelte van een zomeravond maken ons nooit bang als we een gepersonaliseerde sweater dragen!

Bij het kiezen van enkele kleren om te personaliseren voor het lente- / zomerseizoen, is het sweatshirt niet per se de eerste die in je opkomt. Toch is het ook erg handig! Het is bovenal de perfecte bondgenoot van het gepersonaliseerde T-shirt!

Je bent van plan om een ​​aantal geweldige t-shirts te laten bedrukken met je logo, maar wat gebeurt er als de thermometer een beetje zakt? Ze zullen uiteindelijk verborgen blijven onder een trui … Het is beter om direct een sweatshirt + t-shirt combinatie te maken, beide bedrukt met uw logo!

Voor lente/zomer 2021 mag u het sweatshirt Stanley / Stella Cruiser niet missen met zijn vele zuivere pasteltinten, waaronder de nieuwe kleur “Stem Green”:

Meilleur sweat à personnaliser pour le printemps/été 2021

Meer info

Maskers: nog steeds actueel!

De laatste van onze selectie kleding om te personaliseren voor lente/zomer 2021: het gepersonaliseerde beschermingsmasker!

Voor deze periode van het jaar 2021 blijft het mondmasker een dagelijkse essential. Kies dus voor maskers die effectief beschermen en tegelijkertijd gepersonaliseerd kunnen worden!

Als u op zoek bent naar een gepersonaliseerde masker dat bescherming biedt op medisch niveau, dan is ons MASKBOX-masker de ideale oplossing! Ontdek onze site gewijd aan het MASKBOX-masker en laat het printen!

Impression sur masque en tissu

Meer info

Creëer je gepersonaliseerde kleding voor lente/zomer 2021!

Dus wat wordt jouw keuze voor gepersonaliseerde kleding voor deze lente/zomer 2021? Of u nu kiest voor een zomerklassieker zoals het t-shirt of een mix van verschillende producten, u kunt eenvoudig de kosten van hun personalisatie inschatten met onze online tool voor het aanvragen van offertes. Vul alle gegevens in en ons team stuurt u binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over hetzelfde onderwerp