Zeefdruk, transfer, flocking: textiel bedrukking blijft nummer 1 als markeertechniek in 2021! Laten we eens kijken naar alle onmisbare trends bij het textielprinten die dit nieuwe jaar zullen accentueren!

2 belangrijke soorten textieldruk

In 2021 veranderen de textieldruktechnieken niet!

Zeefdruk in 2021

Directe textiel bedrukking, kleur na kleur, blijft de beste markeertechniek voor het meest kwalitatieve resultaat:

  • Diepe en levendige kleuren
  • Drukinkt die de vezels van het textiel doordringt
  • Lange levensverwachting

Zeefdruk is in 2021 nog steeds de beste keuze voor textiel bedrukkings vanaf 15 stuks!

Meer info over zeefdruk

Transfer printen in 2021

Voor al uw textielbedrukkingen in kleine oplages, garandeert transferdruk u in 2021 altijd een schoon en professioneel resultaat.

Transferprinten is ook de markeertechniek die voor met bijzondere technische beperkingen wordt gebruikt.

Ontdek transferdruk

Bedrukking: de kleur maakt het verschil!

Maar wat wordt er uiteindelijk nieuw aan textiel bedrukking in 2021? Kleuren!

Elk jaar – zouden we zelfs ‘elk seizoen’ willen zeggen – wordt door een (of twee) kleurentrends geritmeerd. En wie beter dan de Pantone Color InstituteTM om ze te identificeren?

Dit jaar is de Pantone-kleur van het jaar 2021 geen unieke kleur maar een combinatie tussen:

  • PANTONE 17-5104 Ultimate Gray
  • En de gele PANTONE 13-0647 Illuminating
Pantone kleuren van het jaar voor textiel bedrukking

Door deze unie straalt de energie, duidelijkheid en hoop die we allemaal nodig hebben om vooruit te komen in 2021!

Zelfs heeft Pantone de trendkleuren geïdentificeerd, merken we op dat er begin dit jaar ook een andere kleur opvalt in de textiel bedrukking: de Marigold – PANTONE 14-1050 TCX. Zou dit een nieuwe trend kunnen zijn voor textieldruk in 2021? Wordt vervolgd !

Druk je maskers in 2021!

Trendy zijn in 2021 betekent je maskers bedrukken!

U zult zeker akkoord zijn: we hadden het bedrukte masker liever niet als één van de trends van textielbedrukking voor 2021 genoemd. Toch is het waarschijnlijk de  nieuwigheid van het nieuwe jaar die u niet moet missen!

Begin 2020 is de hele wereld (zowel professionals als particulieren) begonnen met het maken van mondmaskers. Na een periode waarin maskers zeldzaam waren, kun je deze nu op elke hoek vinden! Sommige van mindere kwaliteit en andere met hoge bescherming, zoals het MASKBOX bedrukbare masker.

Met meer maskers op de markt, zijn hun kosten gedaald en hebben ze plaatsgemaakt voor een nieuwe kans: textieldruk op beschermende maskers.

Bedrukking op stofmasker

Al in 2020 was het bedrukken van stoffen maskers een niet te missen nieuwheid voor alle bedrijven & verenigingen. In 2021 wordt het masker één van de meest populaire media voor textiel bedrukking. En helaas zal hij misschien een tijdje aanwezig zijn …

Interesse in het bedrukken van maskers met uw logo? Ontdek ons ​​3-lagen masker MASKBOX gecertificeerd op medisch niveau!

Zie het masker

Ecologie en textieldruk: welke relatie?

In 2021 vermeerderen de acties voor het milieu zich en probeert iedereen op zijn eigen manier te helpen aan het behoud van onze planeet. Een trend, die door veel handelaren, bedrijven, verenigingen, enz. gevolgd wordt, is om tote bags te laten bedrukken met hun logo.

Bedrukte tote bag

Op dit manier kunnen ze hun klanten of leden gepersonaliseerde herbruikbare stoffen tassen aanbieden om hun aankopen in te vervoeren. Dit type textieldruk zal in 2021 maar meer en meer gebruikt worden omdat het het mogelijk maakt om uw logo zeer lange levensduur te verspreiden.

Bij Aprintex bieden we ons eigen merk Bags4Print tote bags aan. Zeer aantrekkelijke prijzen, bedrukbaar volgens uw wensen en ultrasterk: ontdek de LEOPOLD tote bag!

Zie de tote bag

Zich groeperen… op afstand!

Textiel bedrukking brengt ons dichterbij! Terwijl we uit elkaar moeten blijven, opgesloten, wordt kleding bedrukken hoog gewaardeerd door verenigingen.

Ondanks het gebrek aan sociaal contact, bedrukte kleding met het logo van studentengroepen, scouts, etc. herinnert elk lid eraan dat de hele groep bij elkaar blijft, zelfs tijdens deze speciale tijden. Textiel bedrukking wordt daarom in 2021 nog meer een middel om een ​​positieve gemoedstoestand over te brengen!

Of het nu gaat om een ​​textieldrukproject van enkele stuks of enkele tientallen kledingstukken gaat, zorgen wij voor uw logo / tekstbedrukking met snelle productie!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Durf te creëren!

De gezondheidscrisis heeft de ontwikkeling van de digitale sector verder versneld. In 2021 kun je bijna je merk creëren en in 2 klikken online beginnen te verkopen !

Kleding bedrukken met logo van uw merk

Toegankelijker en goedkoper dan voorheen, het creëren van een kledingmerk is nu voor iedereen mogelijk. In de meeste gevallen kiezen nieuwe ontwerpers voor hoogwaardige bedrukking van kleding die echt uniek is en in hun imago.

Wilt u uw merk van bedrukte kleding lanceren? Ons verkoopteam staat klaar om u te adviseren en fouten bij uw eerste producten te voorkomen!

Bekijk onze vorige blogpost waarin alle stappen uitgelegd worden om een ​​kledingmerk te creëren!

Welke trend bij textielprinten volgt in 2021?

Het jaar 2021 heeft waarschijnlijk nog veel verrassingen voor ons. Andere trends bij textieldruk kunnen halverwege het jaar opduiken, net als vorig jaar.

Hoe dan ook, ken je nu de belangrijkste punten die je tijdens het jaar moet volgen om trendy te zijn! Je bent vrij om het pad te kiezen dat je het meest aanspreekt … Of om ze te combineren:

  • Creëer uw merk met ecologische tote bags
  • Print maskers in de kleuren van het jaar
  • Creëer uw eigen merk van bedrukte maskers
  • Laat het textiel van uw vereniging bedrukken met de Marigold kleur.
  • Enzovoort.

Laat je door je fantasie leiden, ons team staat altijd voor je klaar om je te adviseren als dat nodig is!

Gelukkig nieuwjaar 2021 voor iedereen!