De lente is er! Het is nu tijd om uw donkere truien en jassen op te ruimen en nieuwe trendkleuren voor de lente/zomer 2019 aan te nemen. Pastel, fluorescerende en felle kleuren zijn klaar voor de zomerseizoen!

Voeg pastel toe in uw kledingkast met kleuren voor de lente/zomer 2019!

Tijdens elke zomerseizoen komen pasteltinten meer en meer een perfect alternatief voor wit. Intussen de trendkleuren voor de lente/zomer 2019 vindt u zeker pistache groen, poeder roze, lichtgeel, enz. Pastelkleuren komen dus terug om uw donkere huid te accentueren na de eerste zonnestralen. Want, ja, worden bleke tinten onze vrienden als het gaat over vermoeide gezichten laten verdwijnen na winterse maanden!

Sommigen zullen de total look pastel met, bijvoorbeeld, een poeder roze pantsuit of een lichtgele jurk. Anderen zullen zich tevredenstellen met een of twee kledingstukken met trendkleuren van de lente/zomer 2019 om de donkere huid te verlichten. Combineer bijvoorbeeld deze pastelroze t-shirt met een rok of een hoge jeansshort voor een fijne streetlook!

T-shirt Stanley/Stella Loves in “Cream Heather Pink” voor de lente/zomer 2019

Ontdek de t-shirt

Voor een complete look met de kleuren van de lente/zomer 2019 of gewoon om enkele pasteltinten toe te voegen, speel met accessoires: mocassins, sjaal, halsketting, handtas, enz.

Aarzel niet om bleke basis kleuren te dragen. Ze blijven onmisbaar voor een zomerse kledingkast: perzik, nude, poeder blauw, beige, enz.

Laat uw look tot leven komen met kleuren van de lente/zomer 2019!

Volkomen in strijd met pasteltinten, aankomen de fluorescerende kleuren als tweede trend van kleuren voor de lente/zomer 2019. De invloed van de gele hesjes? Niet echt… want, meer dan knalgeel, krijgen fluorescerend oranje, groen en ook hun plaats in de kledingkasten!

Hoewel de fluorescerende total look wordt door mode iconen gemakkelijker gedraagt, kunt u het toch aannemen voor bijvoorbeeld uw strandjurkjes of one piece swimsuits. Anders kies eerder voor een fluorescerend vleugje in uw look via accessoires of door combinatie van een fluorescerend kledingstuk met bleke tinten.

Een donkere huid is een vereiste om fluorescerende kleuren met stijl te dragen! Als u niet steeds geluk had om in de zon te liggen is het beter om de voorkeur te geven aan felle kleuren! Ze zullen uw look vitaliseren zonder nood van fluorescerende kleren. Helderrood, felle groen en geel zijn de perfecte kleuren voor een mooie stijl tijdens de lente/zomer 2019! Met vitaminen bruisend, groen en geelrood blinken uit in het voorjaar en de zomer kleuren ideaal 2019 voor een blik vol in de zon!

Kortom, pastel, fluorescerend en felle tinten staan op het menu van de trendkleuren van de lente/zomer. Aan u om uw keuze te maken en hen te combineren voor schitterende zomerse looks. In ieder geval zal de lente/zomer 2019 gevarieerde stijlen en een stortvloed van kleuren meebrengen!