Het is nu tijd om naar gepersonaliseerde winterkleding te denken. Een paar handschoenen, een muts, een grote jas… Ontdek hoe zich van top tot teen met gepersonaliseerde winterkleding aankleden om uw logo in het kou naar voren te brengen!

Een stijlvol muts

Zoals het kwik van de thermometer tijdens herfst en winter beginnen we op de top met de muts en zullen we langzaam naar de broek dalen. Voor vrouwen als mannen claimt de muts zijn plaats tussen de symbolen van de winter!

En om uw hoofd warm te houden, weet het merk Beechfield hoe het moet! De headwear specialist en zijn muts «Original Cuffed Beanie» zijn de oplossing voor een moderne look in de winter met zijn 67 beschikbare kleuren en zijn klassieke vorm! Zo, wacht niet meer om uw logo erop te laten borduren!

Bonnet d'hiver à personnaliser

Ontdek de muts

Gepersonaliseerde winterkleding: de nodige sjaal!

Wat lager is er een andere lichaamsdeel te beschermen met gepersonaliseerde winterkleding: de nek.

Niets revolutionair op dit niveau… behalve een zachte sjaal en aangenaam om aan te raken zoals de Beechfield «Metro Knitted Scarf». Want, u zult het met ons eens zijn, is er niets meer storend dan een sjaal die jeukt!

Bij Aprintex voeren we de borduring van sjalen met een precies en elegante resultaat voor grote personalisaties als voor een klein en discreet logo uit.

Écharpe d'hiver à personnaliser

Ontdek de sjaal

Een polar fleece tegen polair kou…

Of gewoon de kou! Want, ja, zijn polar fleeces vreselijke gepersonaliseerde winterkleding dankzij hun warmte en hun ademend vermogen. Met een mooie borduring zullen ze zeker de perfecte drager voor uw textielcommunicatie tijdens winter.

Wacht niet meer en voeg snel de polar fleece B&C ID.501 naar uw collectie van gepersonaliseerde winterkleding toe!

Vêtements d'hiver personnalisés : Laine polaire femmes

Polar fleece B&C ID.501 voor vrouwen

Ontdek de polar fleece

Vêtements d'hiver personnalisés : Laine polaire hommes

Polar fleece B&C ID.501 voor mannen

Ontdek de polar fleece

De jas als middelpunt

Als we maar één gepersonaliseerde winterkledingstuk moest houden zou het zeker de jas zijn! Windbescherming, regenafdichting, warmhouden… Niets als een 280g/m2 gevoerde jas zoals de Printer «Skeleton» om door de winter te komen.

Beschikbaar voor vrouwen en mannen met afgestemde pasvorm kunnen de jassen Printer «Skeleton» en «Skeleton Lady» met uw logo of een tekst geborduurd of bedrukt worden.

Veste d'hiver pour dames

Winterjas voor vrouwen

Ontdek de jas voor vrouwen

Veste d'hiver pour homme

Winterjas voor mannen

Ontdek de jas voor mannen

Beschermd tot in de vingertoppen met handschoenen!

Bij koude winter worden de ledematen niet gespaard. Vermijd bevroren vingertoppen door de keuze van een paar warme en lichte handschoenen!

Voor degenen die hun winterdagen buiten doorbrengen, zullen de Beechfield «Touch Screen Smart Gloves» u betoveren met hun compatibiliteit met touchscreens. Bij hen hoeft u uw handschoenen niet te verwijderen om een smartphone of tablet te gebruiken. Handig, toch?

Des gants pour compléter vos vêtements d'hiver personnalisés

Ontdek de handschoenen

Stijlvolle jeans voor winter

Een niveau lager beëindigen wij onze selectie van gepersonaliseerde winterkleding met de broek. Voor de herfst/winter 2019-2020 komt de denim terug op de voorgrond.

Natuurlijk laten we de trend niet voorbijgaan dankzij de jeans «Daren Regular» van het merk Lee. Donkerblauw, zwart, borduring of bedrukking: Kies hoe je eigen jeans eruit ziet!

Jeans noir pour l'hiver

Ontdek de jeans

Gepersonaliseerde winterkleding: geen excuses meer!

Nu dat u weet voor welke gepersonaliseerde winterkleding kiezen hebt u geen enkele excuus om kou met een bedrukte t-shirt te vatten. U kunt uw merk blijven promoten, uw lidmaatschap laten zien, uw boodschap uitdrukken en warm blijven onder uw gepersonaliseerde winterkleding!