De nieuwe collectie 2019 Stanley/Stella is er! Onvergelijkbare afwerkingen, ethisch engagement, 32 nieuwe stijlen en 9 nieuwe kleuren: wij analyseren voor u de voornaamste eigenschappen van de lente/zomer 2019 collectie van Stanley/Stella.

Vroege collectie lente/zomer

De dagen komen al wat langer amper meer dan een maand na het begin van de winter. En binnen twee maanden zal de lente aankomen met de nieuwe kleding trends die zullen tot het einde van de zomer lasten. En Stanley/Stella heeft het goed begrepen!

Zoals elk jaar start de merk vroeg met de seizoenen door de lancering van de nieuwe collectie 2019 Stanley/Stella voor de lente en de zomer. Zijn nieuwe stijlen en kleuren geïnspireerd van de retailwereld zetten de toon en kondigen de textiel trends voor de voorkomende maanden aan!

Ontdek de collectie

Stanley/Stella en de aandacht voor details

Als een merk van promotiekleding biedt voortdurend een hogere kwaliteitsniveau aan, dan is het Stanley/Stella wel! De nieuwe collectie 2019 Stanley/Stella wordt grondige geproduceerd en zorgvuldige uitgevoerd in ieder opzicht.
Voeringen van capuchons, doordachte proporties, metalen blikvangers en speciale versieringen: de afwerkingen van de collectie 2019 Stanley/Stella zijn voor mensen die op zoek naar het best voor textiel borduring of bedrukking zijn.

Collectie 2019 Stanley/Stella & duurzaamheid

Met zijn nieuwe collectie 2019, bevestigt Stanley/Stella opnieuw zijn inzet voor de duurzame ontwikkeling en de milieuvriendelijkheid waarvoor is de merk al erkend door de meeste veeleisende certificeringen van de sector. Met respect voor de ethiek en de arbeidsomstandigheden van zijn fabrikanten maakt de Belgische merk nog eens gebruik van 100% biologisch katoen voor de productie van zijn lente/zomer 2019 collectie.

In combinatie met het biokatoen zet Stanley/Stella ook op een nieuwe mix van gerecycled polyester in voor sommige van zijn nieuwe sweaters. Voor deze artikelen overschrijdt de hoeveelheid van gerecycled polyester nooit 15% van de hele kledingstof.

Nieuwe collectie met uitmuntend stoffen

De nieuwe collectie 2019 Stanley/Stella betekent ook een perfecte gramgewicht voor ieder kledingstuk. Maar vooral zijn de 32 nieuwe stijlen heel fijn te dragen door het gebruik van lichte stoffen uit biologische of gerecycled bronnen. De nieuwe Stanley/Stella kledingstukken zijn ook respectvol voor de huid dankzij een productie zonder gebruik van chemicaliën.

Gekleurde collectie voor de lente/zomer

Voor de lente/zomer stelt de nieuwe collectie 2019 Stanley/Stella voor een honderdtal van kleuren waarvan 9 verse ontwikkeld. Dit jaar zal Stanley/Stella ongetwijfeld indruk maken met zijn levendige kleuren zoals Sky Blue, Cotton Pink en Scale Green. Maar ook met de comeback van de gewassen-denimtinten of met de Desert Dust die de perfecte voorzetting van een scala van meer neutrale kleuren is.

3 nieuwe Stanley/Stella kleding te onthouden

De lente/zomer 2019 collectie van Stanley/Stella staat in het teken van volledig vernieuwing op het gebied van stijlen. De designers van Stanley/Stella hebben zo de modetrends herdefiniërend en 3 kledingstukken opgericht als pijler van deze nieuwe collectie:

Stanley/Stella Changer

Ontdek de Changer

Stanley/Stella Cruiser

Ontdek de Cruiser

Stanley/Stella Creator

Ontdek de Creator

Stanley/Stella Changer

Ontdek de Changer

Stanley/Stella Cruiser

Ontdek de Cruiser

Stanley/Stella Creator

Ontdek de Creator