Er was een tijd toen gepersonaliseerde t-shirts, petjes, sweaters, enz. boven de lijst van de populairste reclamekleren zaten. Maar door het coronavirus is gepersonaliseerd mondmasker in slechts een paar maanden een van de populairste textielprodukten voor communicatiemedia geworden.

Uw bedrijf heeft nog geen mondmaskers met uw logo? Laten we eens kijken naar de vijf belangrijkste redenen om je eigen mondmaskers te maken!

1. Gepersonaliseerd monadmasker: zo effectief als een chirurgisch masker

Wanneer we denken over een bedrukbaar mondmasker, associëren we het vaak met een reclameartikel van eenvoudige kwaliteit. Natuurlijk is elk masker anders. Sommige mondmaskers hebben echter veel betere beschermende eigenschappen dan gemiddeld, zoals het gepersonaliseerd mondmasker MASKBOX.

MASKBOX is een gecertificeerd mondmasker op medisch niveau dat speciaal ontworpen is voor personalisatie. Dit is een gezamenlijk initiatief van Quatrième Dimension en andere grote spelers van de markt van personalisatie van textiel. De bedoeling is om onze krachten te bundelen om al onze klanten een bedrukbaar 3-laags mondmasker gecertificeerd EN 14683 & ASTM aan te bieden.

Gepersonaliseerd mondmasker MASKBOX

Voor professionals die nu elke dag werken met mondbescherming is MASKBOX het ideaal gepersonaliseerd mondmasker dankzij:

  • Zijn hoge beschermingsniveau
  • Zijn comfort om langdurig gedragen te worden
  • De personalisatie van uw logo door borduring of bedrukking

Bekijk het mondmasker MASKBOX

2. Onderscheid uzelf en wees erkend

Gepersonaliseerde mondmaskers zijn snel populair geworden omdat vele bedrijven ermee een extra manier hebben gevonden om hun professionalisme aan klanten te bewijzen.

Voor bedrijven die zich voortdurend willen onderscheiden van hun concurrenten, is het gepersonaliseerd mondmasker een nieuw en zeer effectief communicatiemiddel! Met hun bedrukte maskers lijken uw medewerkers nog meer legitiem in de ogen van uw klanten. En ze zullen ze op het eerste gezicht herkennen! Wat is een betere manier om uw bedrijf een professioneler imago te geven?

3. Stel uw klanten gerust!

Een ander positief aspect van het gepersonaliseerd mondmasker met uw logo is dat het uw klanten bewijst dat u hun veiligheid serieus neemt.

Het dragen van het masker betekent het beschermen van zichzelf maar ook, en vooral, het beschermen van anderen. Door uw klanten te laten zien dat u investeert in hoogwaardige beschermingsmiddelen zoals het gepersonaliseerd masker MASKBOX, laat u hen zien hoe belangrijk hun gezondheid voor u is. En in deze tijd weet u hoe essentieel het is om uw klanten vertrouwen te geven!

4. Houd uw teams gezond!

Het gaat niet alleen om de gezondheid van uw klanten. De gezondheid van uw teams is net zo belangrijk!

In een gezondheidssituatie zoals we vandaag kennen, nemen uw werknemers dagelijks (beperkte) risico’s. Door hen gepersonaliseerde maskers met het logo van uw bedrijf te geven, laat u zien hoe u voor hun gezondheid zorgt. De distributie van een mondmasker met uw logo zal de band tussen uw bedrijf en uw werknemers versterken.

5. Gepersonaliseerd mondmasker: verplicht en handig!

Om coronavirus besmetting te voorkomen is het mondmasker waarschijnlijk een van de belangrijkste elementen. Door zijn verplichte status is het geworden het nieuw accessoire voor alle professionals die rechtstreeks contact hebben met hun klanten.

Maar moeten we dit echt als een verplichting beschouwen? Het plaatsen van uw logo op een gepersonaliseerd mondmasker is eerder een extra kans om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten!

Gepersonaliseerd mondmasker voor een bedrijf

Tenslotte is het beter om deze verplichting positief zien: moet u een mondmasker dragen om uw klanten te ontmoeten? Oké, dus is het een nieuw communicatiemiddel ten dienste van uw merk!

Dan zorg goed voor uzelf, voor de anderen en draag uw gepersonaliseerde mondmaskers!

Ontdek nu onze 3-laags mondmasker MASKBOX en ontvang een gratis offerte om uw logo erop te laten bedrukken/borduren!

Bekijk het mondmasker MASKBOX