De zomer komt er zeer snel aan en de voorbereidingen van uw scouts/ padvinders/ Chiro kamp zijn in volle gang, zelfs op het punt om te worden afgerond. Dus voor U, hebben wij een reeks te personaliseren kledij voor uw zomerkamp geselecteerd!

Heeft U gedacht aan te personaliseren petten, om uw te beschermen op uw wandelingen tegen de zon, T-shirts om de groep te herkennen binnen het kamp, sweatshirts om maximaal te kunnen genieten van de avonden bij het kampvuur, maskers om uw boodschappen te doen of zelf fluohesjes voor uw pioniers ter plaatsen?

Wilt U uw kamp nog onvergetelijker maken?

Uw zomerkamp met gepersonaliseerde petten

De vakantiekampen staan ook gelijk aan zon en buitenspelletjes. Denk aan de bescherming van uw vrienden tegen een zonnesteek met de pet K-up First kid, die wij U aanraden voor 3- 12 jarige en de pet K-up First voor de grotere.

Casquette enfant pour les camps

K-Up First Kid petje voor kinderen

Meer info

T-shirt adulte pour camp scout

K-Up First petje voor volwassenen

Meer info

Quatrième Dimension stelt U ook een ander ontwerp van pet voor volwassenen voor: de Beechfield Half Mesh Trucker. Deze heeft een ander uitzicht met luchtdoorlaat aan de achterkant. Deze accessoires, in één maat, zijn verstelbaar door middel van een kunststof sluiting.

Casquette trucker pour les camps

Trucker petje voor volwassenen

Meer info

De gepersonaliseerde pet is onmisbaar voor de dagen op zomerkamp. Overweeg om de naam van de groepsleden of andere  op de voorzijde van de pet te laten drukken, zodat U ze elk van hen kan onderscheiden.

Gepersonaliseerde T-shirts per groep/afdeling

De spelletjes per groep bepalen een groot stuk van het kamp. Waarom geen logo drukken op de T-shirts B&C exact 150 kids voor kinderen of B&C #E150 voor volwassen om ze te personaliseren? Kies voor elk van hen een kleur uit de 23 beschikbare kleuren voor het kindermodel en uit de 43 beschikbare kleuren voor het model voor volwassenen. Uw begeleiders zullen zo veel beter herkenbaar zijn op de kampplaats.

T-shirt enfant pour camp scout

B&C t-shirt Exact 150 Kids

Meer info

T-shirt adulte pour camp scout

B&C t-shirt #E150

Meer info

Personaliseer uw sweatshirts voor uw kamp

Bied je scout een gepersonaliseerde Gildan hoodie aan door hun totem op het hart te bedrukken of te borduren en het logo dat het thema van het kamp weergeeft op de achterkant. Een unieke herinnering aan deze 14 dagen waanzin! Voor de allerkleinste is dit model beschikbaar in kindermaten.

Deze personaliseerbare hoodie is beschikbaar in 47 kleuren om het beste bij de kleuren van uw groep of afdeling te passen. Beschikbaar van maat S tot 5XL. Voor de kindermaat, is deze personaliseerbare hoodie beschikbaar in 32 kleuren, van maat 3/4jaar tot 12/14 jaar voor de gidsen in hun eerste jaar.

Casquette enfant pour les camps

Gildan sweater
voor kinderen

Meer info

T-shirt adulte pour camp scout

Gildan sweater voor volwassenen

Meer info

Het personaliseerbare masker voor uitjes!

Onmisbaar in deze tijd van gezondheidscrisis, de maskers dienen gedragen te worden door iedereen die een voet buiten de kampplaats zet:

  • De koks die hun boodschappen gaan doen
  • Bezoeken aan de dokter met een groepslid die een verkoudheid oploopt
  • De vele brieven om te posten en af te halen in de brievenbus
  • Enz.

Vergeet niet om uw gepersonaliseerde masker mee te nemen. Pas op: Dit item kan niet worden gedeeld!

Het masker maskbox is een herbruikbaar stoffen masker ontworpen om te bedrukken! Wat beter dan in stijl rond te lopen? Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze een medische certificering heeft die bevestigt dat hij net zo goed beschermt als een chirurgisch masker!

Alle eigenschappen :

  • 2 elastieken om achter de oren te bevestigen
  • Past zich perfect aan de omranding van het gezicht aan
  • Samengesteld uit 3 lagen
  • 3 verschillende maten: junior, medium, senior
  • Verkrijgbaar in 9 kleuren
Casquette trucker pour les camps

Bedrukbaar mondmasker

Meer info

Het te personaliseren veiligheidsvestje voor kamp en uw vergaderingen

Bij pionierskampen, horizongidsen enz. is er vaak sprake van werk dat in het buitenland moet worden verricht. Reconstructie van een gebouw, heropbouw van een olijfgaard, onderhoud van een natuurreservaat… Het is essentieel dat U en uw deelnemers zichtbaar zijn! Kies dus voor vesten met fluoriderende print en neem deze mee in je reistas of reiskoffer!

Casquette trucker pour les camps

Fluoflash veiligheidsvestje

Meer info

Het hele jaar door zwerver scouts, verkenners en gidsen de straten van uw dorp af op zoek naar schatten, puzzels om op te lossen,… Niet altijd zichtbaar, de veiligheidsvesten geven hen meer zichtbaarheid en het risico op een ongeval verkleint.

U bent begeleider en wilt uw groep uitrusten met fluoriderende vesten? Dan bent U bij ons aan het goede adres! Quatrième Dimension stelt U dit artikel voor en U kan deze bedrukken met uw logo!

Ontvang een prijs op maat voor de gepersonaliseerde fluohesjes dankzij  uw gratis offerte op onze site!

Vindt het geheel van onze selectie in gepersonaliseerde kledij en accessoires  tegen een zachte prijs voor uw jeugdbeweging hier:

Selectie bekijken