Bedrukte kleren moeten ongetwijfeld uw boodschap doorgeven! Wat beter om zich te onderscheiden dan het op een verrassende manier te bedrukken? Hier vindt u dus een lijst van 7 originele plaatsen voor textiel bedrukking!

Lengte van de arm: originele plaats!

Voor kleren met lange mouwen is er een originele plaats voor textiel bedrukking die weer in de mode terugkomt: tekst op armen. Dit bedrukkingsmethode voor sweaters, jassen, softshells, enz. wordt een onbetwistbare bondgenoot om een langere tekst te bedrukken.

En daarvoor, geen nood van sterke armen… Met een plaatsing langs de mouw trekt resoluut uw bedrukking de aandacht dankzij zijn originaliteit!

 

Emplacement original impression textile : la longueur du bras !

Bedrukte etiketten!

Waarom altijd focussen op de buitenkant van textielen als het gaat over originele plaatsen? De bedrukking binnen kleren, in de kraag, verdient bijzondere aandacht, vooral van ondernemers van kleding merken!

Inderdaad, het gaat over een originele middel om producten te etiketteren met de merknaam, de maat van het kledingstuk en de naam van het model! Voorts voorkomt de bedrukking het ongemak van een label die jeukt… Alleen maar positief dus!

 

Emplacement original impression textile : l'intérieur du col !

Originele polo’s tot de kraag!

Welke man heeft nooit de kraag van een polo omhoog gezet? Voor de stijl? Ja, maar niet zo! Als het gaat over het onderzoek van een originele plaats voor textiel bedrukking wordt de mogelijkheid om polokragen omhoog of omlaag te dragen een echte kans!

Inderdaad, een bedrukking plaatsen op polokragen betekent dat polo’s kunnen zonder probleem als klassieke kleren gedraagt worden. Maar een enkele beweging is nodig om de kraag omhoog te zetten en om deze polo’s in echte wapen van communicatie te veranderen!

 

Emplacement original impression textile : le col de polo !

Gebruik de nek… of niet!

Voor degenen die discretie wensen bestaat er ook een originele plaats voor verrassende textiel bedrukking: de nek! Of meer specifiek, de onderkant van de nek onder de kraag van het kledingstuk, waar worden kleine bedrukkingen vaak geplaatst.

Maar waar is de originaliteit? De subtiliteit bestaat in de combinatie van een personalisatie in de nek met een kledingstuk met kap. Volgens het dragen van uw kap of niet kunt u dus uw personalisatie laten blijken of maskeren het om onopgemerkt te blijven.

Met een bedrukking aan de onderkant van de nek, uw softshells, jassen of sweaters met kap blijven dus eenvoudige kleren tot de onthulling van uw personalisatie!

 

Emplacement original impression textile : la nuque !

De kap: op goede hoogte!

Om verder met kappen te gaan, wat denk je om erop uw personalisatie te bedrukken? Eerst is het een originele plaats voor een textiel bedrukking. Uw personalisatie zal dus nog meer opgemerkt worden!

Daarna zijn kappen op de hoogte van hoofden… en dus van ogen van mensen rond u. Anders gezegd, de bedrukking op kap verzekert de zichtbaarheid van uw boodschap door het aantrekken van de aandacht!

Bedruk bijvoorbeeld een grote en vet tekst op kappen voor een moderne en dynamische stijl!

 

Emplacement original impression textile : la capuche !

Splits uw boodschap met de rits!

Wie heeft gezegd dat een grote bedrukking aan de voorkant van een kledingstuk met een doorlopende rits onmogelijk is? Het gaat over een kans om het verschil te maken met een originele bedrukking gesplitst in 2 delen:

  • Een aan de linkerkant van de rits
  • De andere aan de rechtekant

Speel dus met splitsing en deel uw teksten en logo’s voor een ongewone visuele effect!

 

Emplacement original impression textile : de part et d'autres d'une fermeture éclair !

Zet u opzij!

Gebruik de zijkant van de kleren om u tekst vertikaal te plaatsen eerder dan in een klassieke manier aan de voorkant of in de rug.

Naast het originaliteit, deze methode van textiel bedrukking maakt plaats voor andere bedrukkingen in meer gewone plaatsen. Aarzel dus niet om uw logo met een tekst te combineren voor een sterkere uitgespreide boodschap via uw originele textiel bedrukking!

 

Emplacement original impression textile : le côté d'un t-shirt !

 

7 originele plaatsen voor textiel bedrukking… Het is goed! Maar niets voorkomt u om verder te gaan en om ons uw eigen idee van ongewone bedrukking voor te stellen.

Aarzel dus niet om ons team te contacteren, wij bespreken graag over alle mogelijkheden van originele bedrukkingen voor uw project!

 

Contacteer ons