Op basis van meer dan 20 jaren ervaring in bedrukken en borduren van promotietextiel in samenwerking met onze klanten hebben wij voor u HET perfecte gepersonaliseerde relatiegeschenk voor de kerst 2020 van uw medewerkers. Als u uw team wilt bedanken en feliciteren voor de aanpassing aan de bijzondere omstandigheden van dit jaar is een geborduurde softshell jas ongetwijfeld een goede idee van relatiegeschenk voor kerst! Ontdek hieronder waarom!

Welk relatiegeschenk moet u kiezen voor kerst na dit bijzondere jaar?

Ongeacht waar u staat, ongeacht de aard van uw activiteiten… 2020 was waarschijnlijk niet een heel goede jaar voor uw bedrijf! En toch is uw team in deze periode altijd aanwezig geweest. Soms zelfs meer dan normaal. Omdat het nodig was. Dus hebben uw werknemers laten zien dat ze een team zijn. Een echt team! En in deze moeilijke tijden hebben zij bewezen hoe belangrijk uw bedrijf voor hen is!

Voor dit alles kunnen we ze alleen maar bedanken. De kerstperiode komt precies steeds dichterbij en een gerpersonaliseerde relatiegeschenk voor kerst zal zeker hartverwarmend zijn bij uw team na de hindernissen die ze dit jaar briljant heeft overwonnen!

Bij Aprintex weten wij dat een bedrijfsjas altijd teams, ongeacht hun sector, gelukkig maakt. En in het midden van de herfst, net voordat de winter valt, staat het geborduurde softshell jas Grizzly Tulsa bovenaan op de lijst van de beste relatiegeschenken voor kerst.

Waarom een geborduurde jas als relatiegeschenk voor kerst?

Een geschenk voor kerst die warm houdt!

De softshell Grizzly Tulsa vormt al jaren een vaste waarde tussen kleren te personaliseren. En nog meer binnen zijn categorie! Met zijn hoogwaardige afwerking, zijn afritsbare capuchon en zijn 3-laags structuur is de Grizzly Tulsa een veelzijdige jas bestemd voor bijna alle weeromstandigheden:

  • Ondoordringbare laag tegen regen
  • Isolerende laag als windbreker
  • Fleece laag om warm te blijven

Het is dus inderdaad een gepersonaliseerde relatiegeschenk voor kerst die zal tijdens het hele herfst/winter seizoen met uw medewerkers meegaan, vooral als het weer snel verandert. En dit jarenlang gezien de kwaliteit en weerstand van de productie van de Grizzly Tulsa!

Een bedrijfscadeau voor dames en heren!

Wie zegt dat de keuze van een relatiegeschenk voor kerst dat bij iedereen past niet gemakkelijk was? Het jas Grizzly Tulsa is ook beschikbaar voor dames: De Grizzly Tulsa Lady!

Alle 2 modellen hebben rigoureus dezelfde kenmerken behalve dat de Grizzly Tulsa Lady heeft een afgestemde pasvorm voor vrouwen. U kunt dus elk lid van team bedanken met een kerstcadeau dat zal hem/haar perfect aanpassen!

Relatiegeschenk voor dames en heren

Een praktisch en handig relatiegeschenk voor kerst!

Andere sterke punt van dit idee van relatiegeschenk voor kerst: zijn grote aantal zakken! De softshell jas Grizzly Tulsa beschikt van meer zakken dan de meeste andere borduurbare jassen:

  • 1 borstzak
  • 2 zijzakken
  • 1 binnenzak

Altijd handig om 4 zakken te hebben als dit relatiegeschenk zal dagelijks in 2021 met uw teams op het terrein meegaan om hen een professioneler uitstraling aan te brengen, ten dienste van uw merkimago!

Een gepersonaliseerde relatiegeschenk voor kerst is nog beter!

Want ja, uw logo erop laten borduren is heel belangrijk om dit relatiegeschenk voor kerst te kunnen gebruiken als communicatiemiddel voor uw merk. Goed nieuws: Dit is onze specialiteit!

Voor een jas te geven als cadeau aan uw medewerkers, kies voor een markeertechniek met een geraffineerd en nauwkeurig effect! Daarvoor, er is niets beter dan het borduren en zijn elegante weergave. Voor alleen een paar jassen te borduren of voor een grote oplage beschikt onze borduuratelier van de nieuwste en beste borduurmachines om uw logo op uw toekomstige relatiegeschenken voor kerst accuraat te reproduceren.

Un homme porte un cadeau d'entreprise à personnaliser

Bovendien beschikken wij van een ruim waaier van borduurgarens. Het borduren van uw logo garandeert dus een verbazingwekkend getrouwe kleurweergave voor een relatiegeschenk totaal naar uw beeld voor kerst!

U wilt u team laten zien hoe belangrijk zijn toewijding in 2020 was? Vraag nu online een vrijblijvende offerte en wij zorgen voor de borduring van softshell jassen met uw logo. Het zal meer doen om hen aan uw team te delen om uw waardering na dit zo speciale jaar te tonen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over hetzelfde onderwerp