Nauwelijks de zon terugkomt dat de eerste festivals al aankomen! Zal uw bedrijf/vereniging aanwezig zijn op één van de talrijke festivals van de zomer? Organiseert u een evenement of een festival in de komende weken? Dan vindt u hier 5 ideeën van festival gadgets!

Zonnebrillen: festival gadgets tegen de zon

Uiteraard! Hoe zonnebrillen mislopen als festival gadgets?

Tussen de bezoekers die hun bril thuis vergeten en degene die breken het tijdens het feest, zonnebrillen verspreiding wordt altijd op festival gewaardeerd!

Dit is genoeg om een leger van zonnebrillen met uw logo te bouwen. Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor gepersonaliseerde zonnebrillen naar uw beeld!

Lunettes personnalisables comme goodies de festival

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veldflessen : festival gadgets voor bezoekers met dorst

Sterke zon, droge strot… Bied veldflessen aan uw bezoekers om tijdens de hele dag te hydrateren! Vul deze festival gadgets in met hun favoriete dranken en let hen hun nieuwe veldflessen meerdere keren per dag gebruiken.

Een koud slokje drinken onder de zomerse hitte geeft een echte gevoel van geluk. Personaliseer dus veldflessen met uw logo en verbind uw merk aan dit gelukkige moment in de hoofd van uw bezoekers!

Hier is hoe uw festival gadgets zullen ongetwijfeld hun vruchten afwerpen en uw doelstellingen helpen bereiken.

Klaar om uw logo naar voren te brengen met originele festival gadgets? Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor gepersonaliseerde veldflessen!

Gourde bleue pour les festivals

Vrijblijvende offerte aanvragen

T-shirts aan scherpe prijs

Midden in de waanzin van festivals zijn bedrukte t-shirts altijd successvol… zoals elk jaar!

Er zijn 2 manieren om bedrukte t-shirts in festivals te gebruiken.

U kunt het gebruiken om uw medewerkers zichtbaar en herkenbaar te maken.

Of kunt u ook uw t-shirts in het publiek verspreiden als festival gagdets. Want iedereen weet het: men onderschat altijd het aantal t-shirts nodig voor de hele festival!

U kunt dus kiezen hoe zullen de t-shirts van festival gedragen worden: als onderscheidingsteken voor de medewerkers van het evenement of als festival gadgets?

Goodies de festival : les t-shirts, bien sûr !

In ieder geval is de t-shirt B&C #E150 het communicatiemiddel die u nodig hebt:

  • Goedkope t-shirts
  • Beschikbaar in 41 couleurs
  • Past aan iedereen met zijn 9 maten
  • Ook voor vrouwen

Ontdek de t-shirt

Poncho’s om onvoorziene omstandigheden op te vangen

Soms kan het slechte weer verschijnen… Gelukkig houden festival poncho’s de bezoekers droog… en de sfeer op de juiste temperatuur!

Druk uw logo op poncho’s en creëer de meest verrassende en originele gepersonaliseerde festival gadgets!

Tenzij het weer kunnen controleren worden Yoko poncho’s altijd gewaardeerd op festival:

  • Ultralicht
  • Waterdichte
  • Eenvoudige inpakking in hun hoesjes

Welke kleur zal u kiezen voor uw Yoko poncho’s? Eerder zwart, zilver of marineblauw voor een klassieke stijl? Of zelf oranje, geel of goudgeel om leven en pita aan het festival toe te voegen?

Poncho de festival jaune

Ontdek de poncho

Petjes: stijlvolle festival gadgets

Eens regendruppels verdwenen en poncho’s ingepakt is het tijd om bezoekers tegen de zon te beschermen! Denk dus aan een verspreiding van gepersonaliseerde petjes zodat ze van het feest zonder zonnesteek kunnen genieten!

Kies uw petjes en wij zorgen voor de borduring of bedrukking van uw logo! Alle bezoekers van uw evenement zullen dus ambassadeurs van uw festival met uw petjes worden.

Op zoek naar de beste festival gadgets? De Beechfield Half Mesh Trucker pet en zijn geknoopte netten zullen een perfecte uitstraling geven aan uw bezoekers!

Femme portant une casquette en festival

Ontdek de pet