Te weinig tijd om ’s ochtends de perfecte kleren te vinden? Ontdek de 6 werkwoorden u moet in de praktijk brengen om zich binnen 2 minuten zonder stress voor vertrek naar het werk aan te kleden!

Organiseren

Tijd besparen voor vertrek naar het werk begint met een perfect georganiseerde kast. Neem wat tijd en verwijder van uw kast alle kleren die u nooit meer zal dragen. Niet altijd gemakkelijk maar u zal eenvoudiger weg vinden en uw keuze zal tot geschikte kleren worden verminderd.

Een kast die niet tot de nok gevuld is, ok! Maar sorteer uw kleren als u nog een beter overzicht wil! Per soort, kleur, stof, enz. het is aan u om de geschikte organisatie te vinden om zich sneller aan te kleden!

Plannen

“Wat zal ik morgen aantrekken?” We vragen ons het bijna elke avond maar antwoorden het niet altijd. Vaak wordt dit vraag van tafel geveegd en wacht tot morgen. Maar ’s avonds denken aan uw kleren voor de volgende dag kan u kostbare seconden besparen!

Inderdaad, als het gaat om zich binnen 2 minuten aan te kleden is elke seconde belangrijk… Beter dus het uitstelgedrag te voorkomen en denken aan uw kleren tijdens de vorige avond wanneer er geen haast bij is!

Moeilijk om gewoonte van te maken? Benut dus uw douche en denk aan de kleding die u zal aantrekken na uw ochtendtoilet. Aldus zal u minder dan 2 minuten nemen om klaar te zijn na uw douche.

Vereenvoudigen

Was u te bezig om uw kleren in uw achterhoofd te voorzien? Geen tijd meer te verliezen: kies voor een eenvoudige outfit om op tijd te zijn!

In dit geval, moet u stoppen met teveel te denken als u tijd wil besparen. Kom terug naar de basiskleuren en zet in op de klassieken van uw kledingkast: sobere en stijlvolle kleren in zwart/grijs/wit voor een perfect match! Aldus zal u de modemisser die iedereen vreest als wij van minder dan 2 minuten om zich aan te kleden beschikken!

Creëren

Zich snel aankleden betekent niet dat u moet uw stijl opzij zetten! Houd vast de combinaties van kleren die bijzonder stijlvol zijn en creëer enkele perfecte en herbruikbare combinaties voor de toekomst. Tijd besparing elke morgen, dus!

Aarzel niet om foto’s voor een spiegel te nemen en om de afbeeldingen van uw beste combinaties van kleren in uw smartphone. Zodat mag u snel dezelfde look reproduceren en u binnen 2 minuten met een perfecte stijl aankleden!

Eenmaken

Om ’s ochtends zich binnen 2 minuten aan te kleden bestaat er een voorrecht waarvan alleen vrouwen beschikken: eendelige kledingstukken. Tuniek, jurk, jumpsuit,… vrouwen hebben een brede keuze!

Vrouwen die eendelige kledingstukken dragen weten het: het gaat sneller om zich voor vertrek naar werk aan te kleden. Inderdaad, een paar seconden is genoeg om een eendelig kledingstuk aan te trekken! Zeer nuttig dus als elke minuut telt om een trein of een bus niet te missen!

Voorzien

Zelfs als u precies deze tips volg zal u een ochtend zich in een slechte situatie bevinden. Eerder dan boos voor uw kast worden plan nu een reservepak!

Zelfs tevoren bereide moet een perfecte reservepak geschikt voor uw gewone werkdag en iedere weersomstandigheden zijn. Geen verrassingen dus: u krijgt de verzekering van een outfit die aan elke dag past voor ochtends wanneer u overweldigd bent.

Eenvoudig om zich binnen 2 minuten aan te kleden met een reservepak? Zeker! Maar het moet uit basiskleren bestaan om geschikt voor iedere omstandigheden te zijn. En u moet ook extra lagen en accessoires voorzien! Op die manier, geen gevaar voor koude en regenachtige dagen. Kleine extra-tip: denk aan een reservepak voor winter en een andere voor zomer!