Dit zomer zal Ultra Violet niet alleen uit de zon komen… Inderdaad, Ultra Violet is het Pantone® kleur van het jaar en dit zal zonder twijfel als pijler van het zomerseizoen zich opstellen! Klaar om het voor uw bedrukte t-shirts en poloshirts te kiezen?

Net zoals elk jaar heeft de Pantone® Color Institute de kleurtrend van het jaar 2018 aangewezen: het Ultra Violet. Dankzij zijn eigenschapen zal deze kleur zonder twijfel veel succes ontmoeten in de verschillende klerenkasten van het land!

Breng uw boodschap over door Ultra Violet!

Ultra Violet symboliseert ingewikkeldheid, mysterie en contemplatie. Deze tint is ideale voor uw promotionele textiel als uw bedrijf of vereniging onderscheidt zich door een intense creativiteit. Maar ook als u altijd probeert om verder te gaan door beproeving!

Ultra Violet: Aarzel niet om het te dragen!

Het ontmoet tussen rood en blauw produceert de elektrische eigenschap van de Ultra Violet. Deze kleur is dus puur en dynamisch en past perfect met de jeans, het wit en het zwart aan voor een chic of casual stijl.

Geniet van deze waarden voor uw promotietextiel door het keuze van Ultra Violet inkt voor uw bedrukkingen op lichte textiel, uitstekende weergave gegarandeerd!
Wenst u opgemerkt zijn? Dan kies voor een witte bedrukking op Ultra Violet t-shirts of poloshirts!

Alleen voor u hebben wij een paar t-shirts en poloshirts voor dames en heren geselecteerd. Beide zijn in het tint van de zomer beschikbaar:

B&C Men-Only – TM010

Offerte aanvragen

B&C Women-Only – TW012

Offerte aanvragen

B&C Heavymill Men – PU422

Offerte aanvragen

B&C Heavymill Women – PW460

Offerte aanvragen