Als organisator in hart en nieren hebt u beslist om tijdens dit zomer uw eigen evenement op te richten… Proficiaat! Maar hebt u niets vergeten? Laat ons u helpen!

Zomer is aan de deur!

Ondanks sommige bewolkte dagen, de zon is nu meer en meer aanwezig… Er bestaat geen twijfel: zomer is niet meer ver weg!

Geesten laden op met positieve energie, wij komen binnen een leukere sfeer en wachten gewoon op twee dingen:

  • Van het mooie weer genieten
  • En feesten

Zomer neemt gelukkig vele dorpsfeesten, kermissen, folklore, concerten en voorstellingen mee.

Alles dus om een publiek van 100, 1000 of zelfs 10 000 personen blij te maken… Mits het evenement succesvol wordt en door de bezoekers herinnerd wordt!

Maximaliseer het succes van uw evenementen!

Wat is er erger dan al uw energie uit te trekken om een prachtige festival of een mooie kermis te organiseren geen succes terug te krijgen? Of nog erger: om een klinkend evenement op te stellen en niet bereiken om het te herhalen?

Er zijn 2 vragen die beantwoorden moeten worden als u dit risico’s wilt beperken:

  • Hoe wordt mijn evenement door potentiële bezoekers bekend?
  • Hoe kan ik mijn bezoekers naar mijn volgende evenement terugbrengen?

In ieder geval is een sterk concept belangrijk maar een goede communicatie is essentieel! En om u te onderscheiden maken kleine details vaak het verschil… Zoals bedrukte t-shirts bijvoorbeeld!

Het belangrijkste voordeel van bedrukte t-shirts voor uw evenement ligt in het feit dat ze de aandacht van toekomstige bezoekers aantrekken maar ook dat ze een plus zijn voor de klantenbinding. Inderdaad, draag gewoon tijdens een paar weken voor uw evenement de gepersonaliseerde t-shirts van uw feest in openbare ruimten en stimuleer de deelname naar uw dorpsfeest!

Uw evenement is succesvol en u wenst een tweede editie organiseren? Blijf in het hoofd van uw deelnemers om zijn voorspoed te maximaliseren! Daarvoor zullen de bedrukte t-shirts opnieuw uw vrienden zijn! Door het dragen van gepersonaliseerde t-shirts tussen uw feest zal de organisatie ploeg gemakkelijk herkenbaar zijn. En de bedrukte naam van uw evenement op hun borst of hun rug zal automatische in verband met een feestelijk en vrolijk gevoel gezet worden. Zodat krijgt u de verzekering van hun interesse in de toekomstige edities!

Wat moet ik bedrukken?

Alleen een logo? Vaak is het niet genoeg! Om de aandacht van potentiële bezoekers aan te trekken, de bedrukking op uw t-shirts moet een duidelijk en nauwkeurig bericht uitdragen. Geen paniek! Er zijn alleen 3 eenvoudige vragen te beantwoorden:

  • Wie?
  • Wat?
  • Wanneer?

Uw logo begrijpt al de naam van uw evenement? Voeg dus gewoon de datum(s) toe en een korte zin die de bestaansreden van uw feest uitdrukt: Waarom is het niet te missen?

De locatie van uw zomerfeest is soms ook belangrijk te kennen als het over een bijzonder plaats gaat. In dit geval moet uw bedrukte logo of afbeelding erover spreken.

Vergeet niet dat het bedrukte bericht op uw t-shirts is niet genoeg om een paar potentiële bezoekers van uw concert of kermis te overtuigen. Inderdaad, sommige personen hebben extra informatie nodig zoals de prijs van tickets, het uurrooster, enz. Antwoord dus op hun verwachtingen! Schrijf gewoon op uw t-shirts het adres van de website of van de socialenetwerken van uw evenement om alle nodige informatie eenvoudig te vinden.

Geen tijd meer te verliezen!

Stelt u een zomerfeest op? Kies voor de bedrukte t-shirts en trek nog meer deelnemers aan! Met uw eigen t-shirts zal u zonder twijfel het succes dat u verdient terugkrijgen en het organisatie van een tweede editie nog meer succesvol zal alleen maar eenvoudiger zijn!

Bij Aprintex, bedrukken we uw gepersonaliseerde t-shirts in 2 weken! Wenst u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen?

Offerte aanvragen