Eindejaar seizoen komt dichtbij en niemand blijft ongevoelig voor de kerstsfeer, waaronder uw medewerkers. Om uw bedrijf in verband met de magie van Kerstmis te zetten, niets beter dan hun sommige relatiegeschenken voor kerst aan te bieden! Wij hebben voor u 5 artikelen voor onder de kerstboom van een bedrijf geselecteerde!

Als we praten over relatiegeschenken voor kerst denken we ongetwijfeld aan lage temperaturen van december. Het gaat dus om de ideale periode om uw medewerkers voor het verrichte werk te danken door middel van warme kledingstukken en accessoires.

Kariban Falco polar fleece: het cadeau om uw ploegen warm te houden

Niets beter dan het polar fleece om het winterse koud te doorstaan! En om uw medewerkers zonder twijfel gelukkig te maken is het beter om de voorkeur aan een eenvoudig en efficiënt model dat bij iedereen past te geven! Op basis van deze eigenschappen onderscheidt de Kariban Falco polar fleece zich van de andere polar fleeces van het markt.

Kariban Falco polar fleece voor dames en heren

Als relatiegeschenk voor kerst past de Kariban Falco zich aan de kleuren van uw merk met zijn 21 kleuren. Voor een uitstekende effect kunt u ook deze fleece met de naam of het logo van uw merk personaliseren. Daarom krijgt u de keuze tussen 2 technieken: de borduring en zijn geraffineerde stijl of de lasergravure en zijn verrassende weergave.

De Kariban Falco polar fleece bestaat in 7 maten, van S tot 4XL, om bij elk van uw medewerkers en/of arbeiders te passen. Er bestaat ook een damesmodel: de Kariban Maureen. Behalve zijn nauwsluitende snit voor vrouwen beschikt ook de Maureen polar fleece van Kariban 2 zijzakken met rits en een doorlopende rits.

Ontdek de Kariban Falco

K-Up Hat: het cadeau ten dienste van uw productiviteit

Als u hebt begrepen dat uw medewerkers verzorgen is de sleutel tot meer productiviteit voor uw bedrijf tijdens volgende jaar bied dus hen K-Up Hat mutsen aan en bescherm hun hersens tegen de winterse koud!
K-Up Hat muts tijdens het winter
K-Up Hat mutsen zijn de ideale relatiegeschenken voor kerst tegen lage prijzen. Hun bolvorming past bij elke hoofd en hun zoom laat ons uw logo of handelsbenaming erop op de beste manier borduren.

Bent u trots van uw medewerkers en/of arbeiders voor het verrichte werk? Laat hen uw waardering op een vreemde manier met K-Up Hat mutsen zien! Uw medewerkers zullen hen met trots dragen om hun lidmaatschap van uw bedrijf uit te drukken!

Ontdek de K-Up Hat

K-Up polar sjaal: het laaggeprijsde cadeau waarvan iedereen weg is

Minder opvallend dan een muts maar zo belangrijk om uw medewerkers tegen koud te beschermen is de K-Up polar sjaal altijd gewaardeerd dankzij zijn samenstelling van 100% polyester microfleece met anti-pilling behandeling.

Man met een K-Up polar sjaal

K-Up polar sjaals aanbieden als relatiegeschenken voor kerst blijft helemaal betaalbaar, zelfs voor kleine budgets. Hun afwerking met fantasiesteek is perfect voor uw bedrijf als u waarden zoals uitmuntendheid en nauwkeurigheid probeert uit te dragen.

Om uw merk bij deze waarden aan te sluiten laat alleen maar uw logo of handelsbenaming op K-Up polar sjaals borduren en bied hen aan uw medewerkers als relatiegeschenken voor kerst.

Ontdek de K-Up polar sjaal

Beechfield Hat Neckwarmer: het “2-in-1” cadeau

De keuze tussen de twee vorige cadeaus is te moeilijk? Wees gerust, het is mogelijk om de rol van de muts met de functie van de sjaal te bundelen dankzij de Beechfield Hat Neckwarmer!

Beechfield Hat Neckwarmer als mutsBeechfield Hat Neckwarmer als cadeau

De Beechfield Hat Neckwarmer wordt oorspronkelijk om de nek met dezelfde eigenschappen als een gewone sjaal gedragen. Toch, zijn elastische rijgkoord laat hem zich in een muts in een ogenblik veranderen. Het past dus bij elke situatie en is bestemd zowel voor medewerkers die eerder voor sjaals gaan als voor degenen die liever mutsen dragen!

Dankzij zijn ultra-isolerende stof met 100% polyester anti-pilling Suprafleece™ kunt u uw logo of handelsbenaming op de Beechfield Hat Neckwarmer laten borduren voor een elegante en duurzame personalisatie!

Ontdek de Beechfield Hat Neckwarmer

Printer Skeleton softshell : het zeer warme cadeau

Hebben uw medewerkers en/of arbeiders belangrijke doelstellingen bereikt en heeft uw bedrijf zich tijdens het afgelopen jaar aanzienlijk uitgebreid? De Printer Skeleton softshells zijn relatiegeschenken voor kerst op de hoogte van behaalde resultaten!

Groene softshell Printer Skeleton

Met deze softshell die vergelijkbaar is met de beste winterjassen druk u uw waardering voor de inspanningen van uw medewerkers uit en motiveert hen om volgende jaar door te gaan.

Zoals een echte parka kan de Printer Skeleton softshell tegen de slechtste weersomstandigheden doorstaan dankzij zijn ongewone eigenschappen:

  • Gevoerde softshell
  • Verwijderbare capuchon
  • Trekkoord onderaan de zoom
  • Verstelbare mouwen met velcro
  • Voorzakken en borstzak met ritssluiting
  • 2 binnenzakken met ritssluiting en 1 zak in membraanvoering
  • Bedrukbaar door transfer
  • Borduurbaar
  • 8 kleuren & 9 maten
  • Beschikbaar voor vrouwen

Ontdek de Printer Skeleton