Vêtements Stanley & Stella à personnaliser
Cadeau d'entreprise pour Noël
Goede ideeën

5 ideeën van relatiegeschenken voor kerst

Eindejaar seizoen komt dichtbij en niemand blijft ongevoelig voor de kerstsfeer, waaronder uw medewerkers. Om uw bedrijf in verband met de magie van Kerstmis te zetten, niets beter dan hun sommige relatiegeschenken voor kerst aan te bieden! Wij hebben voor u 5 artikelen voor onder de kerstboom van een bedrijf geselecteerde!

Meer lezen
Lignes de sweats B&C
Vergelijking

B&C sweaters: Kies voor de geschikte model en lijn!

Zelfs als ze op elkaar lijken bezitten de B&C sweaters van zeer verschillende eigenschappen! Om aan de verwachtingen van iedereen te voldoen zette de merk 3 kleding lijnen met een specifieke B&C sweater erin op. Wij hebben de eigenschappen van deze 3 lijnen en van deze 3 sweaters geanalyseerd zodat het allemaal wat duidelijker wordt!

Meer lezen
Infografie vergelijking B&C #E190 & Kariban K369
Vergelijking

[Infografie] B&C #E190 vs Kariban K369: Vergelijking in 10 punten!

Is het altijd moeilijk om een model van t-shirts voor uw bedrukking-project te kiezen? Nu is het voorbij: ontdek de vergelijking van 2 t-shirts te personaliseren in een afbeelding: Kariban K369 vs B&C #E190! Als wij t-shirts wensen bedrukken kennen wij de personalisatie maar de keuze van het t-shirt kan soms zwaar worden. Dus kiezen wij vaak voor de grootste merken. Maar hebt u hier ook de keuze tussen een groot aantal modellen… U bent gelukkig! Om uw keuze te vergemakkelijken heeft Aprintex de vergelijking van 2 t-shirts te personaliseren uit 2 van de bekendste merken uitgevoerd! Kariban K369 zien…

Meer lezen